Ultima oră

ULTIMA ORA:Ministrul Agriculturii Mihail Dumitru, printre remaniati: Mi-am luat la revedere de la premier; a fost o experienta interesanta

Ziarul de Vrancea
2 sep 2010 493 vizualizări
Ministrul Agriculturii Mihail Dumitru a declarat, joi, pentru Mediafax, ca a fost invitat de premier la Palatul Victoria, Emil Boc informandu-l ca se afla pe lista ministrilor care vor fi remaniati si multumindu-i pentru colaborare, el luandu-si cu aceasta ocazie ramas bun de la seful Guvernului.

"Am fost invitat de premier la Palatul Victoria. Domnul Boc m-a informat ca sunt pe lista ministrilor care vor fi remaniati si mi-a multumit pentru colaborare. Nu mi-am dat demisia, nu aveam o demisie scrisa. Mi-am luat la revedere si i-am spus primului-ministru ca experienta mea ca membru al Cabinetului a fost interesanta si am exprimat speranta ca ne vom intalni si vom colabora si in viitor, evident, eu din alta postura", a declarat Dumitru.


Pentru Ministerul Agriculturii sunt vehiculate numele democrat-liberalului Valeriu Tabara, care a mai detinut aceasta functie, precum si cel al secretarului de stat in MADR, Adrian Radulescu, demnitar asumat de UNPR.


UPDATE - Valeriu Tabara: Premierul mi-a propus sa preiau postul de la Agricultura


"Da, mi s-a propus", a declarat democrat-liberalul Valeriu Tabara la Antena 3. "Am avut o discutie cu prim-ministrul azi-dimineata. Nu sunt dintre cei care vreau neaparat, e o decizie a partidului. Daca ei considera ca asta e varianta, sa o aleaga", a spus Tabara.


"E un moment in care e nevoie de suflu nou. E unul dintre momentele cele mai grele, cred ca mai greu decat cel pe care l-am avut in 1994", a mai spus democrat-liberalul.


"Ma gandesc o zi. Nu ma supar daca este oricare alta solutie (...) Eu stiu ca mai sunt doi colegi care candideaza, este Valeriu Steriu (UNPR) si secretarul de stat Adrian Radulescu", a precizat Tabara.



Ministrii Radu Berceanu, Sebastian Vladescu, Mihai Seitan si Mihail Dumitru au avut discutii separate, joi, la Palatul Victoria, cu primul-ministru Emil Boc, inaintea Colegiului Director al PDL, in care se va decide remanierea Guvernului.


Seful statului a avut o intrevedere cu Emil Boc in cusul diminetii, pe tema remanierii.



de V.M. HotNews.ro



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.