Ultima oră

Pancenii, din nou in bezna pe strazi

Mihaela Beșleagă
13 aug 2010 657 vizualizări
Iluminatul stradal din Panciu este din nou inchis, pentru o perioada nedeterminata. Agentia de Furnizare a Energiei Electrice (AFEE) Focsani a decis miercuri deconectarea iluminatului public din Panciu din cauza datoriilor mari acumulate de Primarie in contul electricitatii.

"Vom incepe din nou razboiul cu Primaria Panciu. Deja am deconectat o parte din iluminatul public ieri (miercuri, n. r.) si azi am continuat. Ultima intelegere cu Primaria este din 19 aprilie 2010, un proces verbal de esalonare a datoriilor, aprobat si in Consiliul de administratie al Electrica Muntenia Nord de la Ploiesti, semnat si de Primarie. Conform acestuia, valoarea restanta de 1.132.303 lei trebuia platita conform unor grafice lunare, la care rata era de circa 20.000 lei, plus factura curenta. Insa, practic, din iunie nu s-a mai incasat nimic", a spus directorul AFEE Focsani, Ionel Preda. Primarul Ion Petre de la Panciu spune ca desi miercuri a platit o parte din datorie, tot s-a trezit cu deconectarea iluminatului stradal. "Ieri (miercuri, n.r.) am platit 350 milioane (lei vechi, n. r.), dar m-au pacalit, azi (ieri, n. r.) au intrerupt din nou. Ei au heblul in mina, detin monopolul. Am platit pina la ultimul leu din cont, nu putem sa dam mai mult, am redus deja si 50% din becuri", a spus primarul Petre. Clenciurile dintre cele doua parti au tinut afisul in acest an, pe de o parte Electrica cerind sa-i fie platite datoriile istorice, iar pe de alta parte Primaria Panciu acuzind Agentia de umflarea facturilor. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 19 ore, 49 minute, 25 secunde
FFFFFFFFFFF BINE DE ABIA NE SFASIE CAINII ASA CUM STIU MAI BINE GUNOAIE ,HAITE DE CAINI ,BEZNA ,FAC PARTE DIN DECORUL ORASULUI FOCSANI BRAVO!!! CELOR CE NE STAU IN FRUNCEA GIUDETULUIIII!!
, acum 739399 zile, 19 ore, 49 minute, 25 secunde
FFFFFFFFFFF BINE DE ABIA NE SFASIE CAINII ASA CUM STIU MAI BINE GUNOAIE ,HAITE DE CAINI ,BEZNA ,FAC PARTE DIN DECORUL ORASULUI FOCSANI BRAVO!!! CELOR CE NE STAU IN FRUNCEA GIUDETULUIIII!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.