Ultima oră

Fetite amprentate la Politie

Dan Chiriac
7 aug 2010 803 vizualizări
Prostituatele din Focsani, dar si din judet, au fost luate in vizor de politistii de la Proximitate. Ieri au fost cautati prin toate orasele din Vrancea si cersetorii

Oamenii legii au decis ca de sarbatoarea Schimbarii la Fata a Domnului sa ii sanctioneze pe cei ce apeleaza la mila semenilor, dar si pe femeile care practica cea mai veche meserie pentru a cistiga ceva bani pentru a se intretine. Zece echipaje de politie au mers in zonele lacaselor de cult, unde "milogii" s-au strins cu gindul ca vor cistiga ceva bani de la enoriasii veniti sa se roage in zi de sarbatoare. Au fost vizate si zonele din preajma supermarketurilor, acolo unde isi fac veacul multi cersetori care asteapta restul de la cei care ies din magazine. Actiunea s-a desfasurat in Focsani, Odobesti, Adjud, Panciu si Marasesti, iar cersetorilor le-au fost aplicate mai multe sanctiuni. Politistii au dat si peste citeva domnisoare care incercau sa ofere placeri in cartierul Sud sau in parcarea de la Mausoleul Marasesti. Cersetorii si prostituatele identificate au fost aduse la Politie, fiind amprentate si fotografiate pentru actualizarea bazei de date. Oamenii legii spun ca vor intensifica actiunile pentru prevenirea cersetoriei, vagabondajului si prostitutiei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.