Ultima oră

AUTO:Dacia ar putea prezenta un concept de monovolum la inceput de 2011, versiunea de serie vine in 2012, scrie presa franceza

Ziarul de Vrancea
6 aug 2010 433 vizualizări
Dacia ar putea prezenta un concept de monovolum la salonul de la Geneva, in martie 2011, urmand ca versiunea de serie a celui de-al saptelea model din gama marcii sa ajunga pe piata in 2012, scrie publicatia franceza Caradisiac. MPV-ul de sapte locuri va avea mai multe in comun cu Renault Kangoo decat cu Scenic, iar motorizarile vor fi identice cu cele de pe Duster.

Francezii scriu ca monovolumul Dacia nu va fi un Scenic mai modest, ci un Kangoo alungit, cu sapte locuri si spatiu mai mult decat intr-un MCV. Motorizarile vor fi cele de pe Duster. Caradisiac scrie ca monovolumul apare in forma de concept in primavara lui 2011 la salonul de la Geneva, iar versiunea de serie apare in 2012.


Patrick Pelata, al doilea om ca importanta la Renault spunea la salonul de la Geneva ca Dacia va mai lansa alte patru modele, in afara de cele sase aflate acum pe piata. Nu a dezvaluit despre ce este vorba, insa din primele luni ale anului acesta au inceput sa apara fotografii care sa dea o idee despre un MPV de sapte locuri ce ar putea fi lansat peste cel putin un an si jumatate.


Germanii de la AutoBild au scris in aprilie ca Dacia ar putea lansa un MPV care sa concureze cu Volkswagen Touran si Opel Zafira. Aceasta categorie de vehicule a ramas de nisa, avand vanzari mai mici decat segmentul SUV in Europa. Printre modelele care fac parte din segment se mai numara Skoda Roomster, Ford C-MAX si Citroen C4 Picasso.


Cel mai spatios model al Dacia este MCV. Un monovolum ar trebui sa aiba chiar mai mult spatiu la interior si sa fie, ca si celelalte modele Dacia, cu cateva mii bune de euro mai ieftin decat concurenta.



de Vlad Barza HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.