Ultima oră

Trafic paralizat in zona Stadionului Tineretului

Dan Chiriac
5 aug 2010 701 vizualizări
Aglomeratia de la pasapoarte si carti de identitate ingreuneaza iesirea din oras spre Bariera Marasesti u numarul celor care vor sa obtina cartea de identitate s-a dublat in aceste zile

Mutarea serviciilor publice comunitare din incinta IPJ Vrancea in sediul de pe strada Cuza Voda a paralizat traficul in zona Spitalului Judetean si a Stadionului "Tineretului". Sutele de oameni care se asaza la cozi la pasapoarte sau carti de identitate vin cu masinile inca de la primele ore ale diminetii in zona respectiva si, alaturi de cei care tranziteaza zona in mod obisnuit, formeaza cozi interminabile de autoturisme. De la Spitalul Judetean spre Bariera Marasesti sau spre Teatru se circula in multe perioade ale zilei bara la bara. Serviciul Public de Evidenta a Populatiei, acolo unde se elibereaza cartile de identitate, este mai aglomerat in aceste zile, rindurile fiind ingrosate de vrincenii care s-au intors de la locurile lor de munca din strainatate. "Am deschis doua ghisee pentru a putea face fata. Daca in mod obisnuit aveam 70-80 de persoane care veneau in fiecare zi, acum, numarul acestora s-a dublat. In fiecare zi, lucram de la 8.30-12.30 pentru preluarea datelor, iar dupa-amiaza pentru eliberarea documentelor. Joia, programul se inverseaza. Deocamdata nu se pune problema prelungirii programului. Nu sint probleme, angajatii nostri fac fata cererilor. Cei care vin trebuie sa aiba asupra lor certificatul de nastere si cel de casatorie, copie si original, actul casei sau sa vina alaturi de proprietarul casei si sa plateasca la primarie o taxa de 11 lei. Copiii minori trebuie sa vina insotiti de parinti", ne-a spus comisarul sef Neculai Cojocaru, seful Serviciului de Evidenta a Populatiei. Situatia este similara si la Pasapoarte, unde se fac liste pentru a nu se intra in fata. In schimb, la Serviciul Public pentru Permise Auto, lumea nu se inghesuie. Cei care au venit de peste hotare nu prea sint interesati sa obtina permisul de conducere. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.