Ultima oră

Posturi de politie moderne la Obrejita si Virtescoiu

Dan Chiriac
31 iul 2010 662 vizualizări
Proiectele vor putea fi finalizate doar cind vor fi alocati bani de la minister

Politistii vrinceni au realizat doua planuri pentru construirea unor sedii moderne la posturile de politie din comunele Virtescoiu si Obrejita.

"Proiectul este realizat, terenul il avem, dar nu exista deocamdata banii necesari. Depinde de minister cind ne va aloca banii pentru aceste doua sedii moderne, care vor cuprinde inclusiv garaje pentru masini", ne-a spus comisarul sef Vasile Marin, seful Serviciului de Ordine Publica din IPJ Vrancea. Pina la realizarea celor doua proiecte, politistii de la posturi isi continua activitatea in sedii provizorii. Vasile Marin spune ca activitatea posturilor de politie poate fi apreciata corespunzator in acest moment. "Mai avem nevoie de oameni, dar asteptam promotia de agenti. Ar fi bine daca ne-ar repartiza 40-42 de politisti, asa cum am solicitat. Din promotia actuala, din Vrancea, avem 35 de elevi, dar speram sa ne aprobe rapoartele de la alte judete, astfel incit cei din Vrancea care nu au prins post la noi in anii trecuti sa vina acum acasa. Masinile de la posturi sint in stare de functionare, iar combustibil avem suficient. Nu facem abuz, dar nici nu stam pe dreapta. Este imbucurator ca situatia operativa este normala, nici o comuna neavind foate multe evenimente pentru a sari in ochi. Am rezolvat si problema zilierilor, pe care-i cunoastem si i-am luat in evidenta in urma actiunilor efectuate. Nu ne mai fac problemele din trecut", a mai spus Vasile Marin. Acesta a tinut sa-i laude si pe cei opt politisti vrinceni care vor finaliza pe 2 august misiunea lor pe litoral. "Anul trecut am primit felicitari pentru activitatea lor. Poate si anul acesta va fi la fel", a concluzionat Marin. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.