Ultima oră

REVISTA PRESEI RADIO-TV:Victor Ponta: Videanu e un hot! Romanii spun ca l-ar vota pe Ceausescu cum l-ar vota si pe Mihai Viteazul

Ziarul de Vrancea
29 iul 2010 482 vizualizări
Invitat in cadrul emisiunii "Ora de foc" (Realitatea TV) Victor Ponta, presedintele PSD, s-a referit la recentul sondaj privind popularitatea fostului dictator Nicolae Ceausescu punand procentele ridicate de simpatie fata de acesta pe linia unei reactii emotionale a populatiei.

"Stiti dumneavostra sa regrete cineva ca a iesit in strada in decembrie \'89? Tot asa romanii l-ar vota covarsitor maine pe Mihai Viteazul daca s-ar fi pus intrebarea asa. Il dezamagesc pe prietenul meu (n.r. Vasile Dancu) dar nu cred in astfel de sondaje sau nu ma pricep eu la ele..." a continuat Ponta.


Acesta a reactionat violent cand in discutie a fosta dusa si declaratia controversata a lui Adriean Videanu privind "perfectiunea Guvernului Boc", spunand ca Videanu e un corupt si un hot.


"Videanu e un corupt si un hot, si ma deranjeaza daca ma comparati cu un hot. Mai bine ma comparati cu Ceausescu. Mai bine cu un criminal, decat cu un hot", a declarat liderul pesedist. Presedintele PSD si-a continuat tirul acuzatiilor la adresa ministrului Economiei spunand ca acesta controleaza si acum "robinetele cu bani" si ca in acest mod a platit campaniile electorale ale PDL precum si pe cea a presedintelui Basescu.



Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat, intr-un interviu pentru Revista 22, ca "guvernul, in ansamblul lui, e perfect" si ca o remaniere guvernamentala "este necesara, dar la momentul potrivit". Intrebat daca remanierea ar trebui sa aiba loc la 1 septembrie, asa cum sugera seful statului, Videanu a raspuns: "Nu. Acela e un termen mai mult preluat de presa, ca al unei remanieri. O remaniere trebuie facuta intr-un moment de inflexiune a unui nou set de politici cu care vine guvernul. De la o cadere economica dramatica, drumul catre o relansare trece prin zero. Cand se va ajunge pe acel punct cu un nou proiect de relansare economica, eu cred ca e necesara o remaniere".


Ulterior insa, Ministerul Economiei a declarat intr-un comunicat de presa ca la transcrierea interviului, "nota ironica a ministrului nu a putut fi redata, generand o interpretare eronata a ideii sale".



de Ionut Baias HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.