Ultima oră

Mini-Stiri

Dan Chiriac
22 iul 2010 374 vizualizări
Tinar otravit cu substante toxice

Sindromul Madalina Manole pare sa faca victime in fiecare zi. In ultima saptamina, la Spitalul Judetean au ajuns patru persoane care au incercat sa-si puna capat zilelor dupa ce au ingerat substante toxice. Ultimul caz este cel al unui tinar din comuna Homocea, care a baut marti seara o substanta toxica. Rudele l-au gasit in agonie si l-au transportat la Spitalul Municipal Adjud. De aici, medicii au decis sa-l transfere la Spitalul Judetean in conditiile in care starea sa de sanatate s-a agravat. Tinarul de 19 ani a fost internat la Sectia Interne si este sub supravegherea medicilor. (D. C.)


Boghesti: Hoti prinsi de politisti


Politistii din Boghesti ajutati de colegii de la Adjud au reusit sa-i prinda pe cei doi tineri care pe 7 iulie au spart o locuinta din comuna Boghesti. Politistii au efectuat perchezitii domiciliare la Adrian I., 23 ani si Iulian G., 21 ani, si au gasit obiectele sustrase in urma cu doua saptamini. Tinerii sint cercetati acum in stare de libertate pentru savirsirea infractiunii de furt. (D. C.)


Nistoresti: Bataie in centrul comunei


Patru tineri s-au batut in centrul comunei Nistoresti din motive ramase deocamdata necunoscute. Politistii au fost sesizati despre faptul ca Nelu D., 26 ani si Gabriel Z., 37 ani, din localitate au avut un conflict spontan cu Nicu P., 31 ani si Gicu C., 37 ani, ambii din comuna Naruja. Politistii urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care a avut loc incidentul. (D. C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.