Ultima oră

Statie de epurare la Gologanu

Doina Ganea
21 iul 2010 942 vizualizări
Lucrarile la statia de epurare în comuna Gologanu vor fi finalizate în luna septembrie. Primarul Dumitru Robu ne-a declarat ca s-au incheiat recent si ultimele lucrari de asfaltare.

Proiectul finantat din fonduri structurale este cea mai mare investitie realizata in comuna Gologanu. "Este cel mai important proiect pe care il realizam in comuna pina in acest moment si pe care il vom inaugura in luna septembrie", a precizat primarul Dumitru Robu. Edilul a adaugat ca proiectul are o valoare de 2,5 milioane euro, iar finantarea a fost obtinuta prin Programul National de Dezvoltare Rurala si finalizat in 18 luni. Proiectul consta in construirea unei statii de epurare, a unui sistem de canalizare, dar si asfaltarea drumurilor comunale. Sistemul de canalizare are o lungime de 17 kilometri, iar reteaua de drumuri asfaltate, sapte kilometri. Sistemul de canalizare, retelele colectoare si statia de epurare au costat 1,5 milioane de euro, iar pentru asfaltarea drumurilor comunale s-a asigurat o finantare de un milion de euro. Primarul Dumitru Robu a precizat ca in prezent mai are realizate patru proiecte de investitii edilitare. Este vorba de o sala de sport, realizarea unui parc in centrul civic si reabilitarea caminului cultural si a scolii din localitate. (Doina GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 9 ore, 12 minute, 21 secunde
S-ar parea ca unele comune au primari si consilieri adevarati si nu lipitori de afise care nu au auzit de Agenda locala 21 sau cum trebuie realizat un plan pentru atragerea de fonduri nerambursabile. citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.