Ultima oră

MASS-MEDIA:Cine sunt trimisii Puterii si Opozitiei la TVR. Cine are cele mai mari sanse sa fie noul sef al Televiziunii Publice

Ziarul de Vrancea
29 iun 2010 502 vizualizări
Comisiile de Cultura din Camera Deputatilor si Senat i-au avizat, luni, favorabil, in unanimitate, pe cei 11 membri titulari. Puterea are majoritatea in Consiliu, iar favorit la sefia TVR este jurnalistul Andi Lazescu.

In urma votului comisiilor, Alexandru Lazescu, Ada Mesesan, Paul Calin Botez, Nicoleta Nicolicea, Catalin Baba, Anne Jugănaru, Claudiu Branzan, Cristi Nitulescu, Lucia Hossu Longin, Karen Attila Sebesi si Cornea Raico au fost avizati favorabil de Comisiile de Cultură ale Parlamentului ca membri titulari in CA al Societătii Romane de Televiziune (SRTv), informează MEDIAFAX.


Considerat ca fiind favorit pentru scaunul de presedinte-director general al TVR, Alexandru Lăzescu, propus de presedintele Traian Băsescu, a fost, potrivit "Săptămana financiară", director la revista ieseană "Opinia Studentească", pană in 1991, apoi vreme de zece ani, fondator si presedinte al retelei de presa "Monitorul", director la Radio Mix FM si membru al GDS. Pe vremea administratiei Constantinescu a mai fost director executiv al Televiziunii Publice.


Ada Mesesan, vehiculată si ea ca posibilă sefă a Televiziunii Publice, este in prezent sefa biroului de presă al PDL, succedand-o in functia pe Narcisa Iorga, trimisă de democrat-liberali la CNA. înainte de a prelua sefia biroului de presă al partidului de guvernămant, Mesesan a fost jurnalistă pe politic, lucrand printre altele, la Ziarul Financiar si Cotidianul.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.