Ultima oră

Criza ii impinge pe vrinceni sa fure orice

Ziarul de Vrancea
24 iun 2010 642 vizualizări
Hotii au pus ochii pe electrotehnice, haine puse la uscat si pe capace de canal

Criza economica din ultima vreme ii determina pe multi sa nu mai tina cont de lege si sa-si asigure existenta prin tot felul de furturi. Politistii vrinceni au prins in doar 24 de ore trei hoti care au spart o casa si sediul unei societati comerciale. Ionel-Viorel B., din Bolotesti, a fost arestat pe o perioada de 29 de zile si introdus in arestul IPJ Vrancea dupa ce pe 20 iunie l-a pradat pe un localnic. Acesta a patruns prin escaladarea gardului in curtea lui Fabian P., iar din interiorul unei magazii a sustras un DVD player si telecomanda acestuia. Prejudiciul a fost recuperat si predat propietarului. Politistii din Adjud in colaborare cu cei din Boghesti i-au identificat pe Andrei Nelu D. si Florin Marian O., ambii de 15 ani, din comuna Boghesti, ca fiind autorii unui furt comis pe 19 iunie. Minorii au patruns prin dislocarea unei plase de sirma in interiorul sediului unei firme de unde au sustras bani si alimente. Politistii continua cercetarile in acest caz. Vrincenii sint inventivi atunci cind vine vorba de mai cistiga ceva bani in mod necinstit. Acest lucru a fost constatat chiar de politistii din Focsani. Marti seara, politistii de la Ordine Publica i-au depistat pe adolescentii Georgel L., 17 ani, si Vasile Gigel S., de 16 ani, prin Focsani in timp ce carau cu o caruta mai multe materiale fieroase. Este vorba de trei capace de canal sustrase din zona Autogarii vechi, pe care cei doi doreau sa le valorifice la sucursala Remat Vrancea. Cei doi s-au ales cu dosar penal fiind cercetati pentru furt calificat. Nu numai fierul este bun de furat, dar si hainele puse la uscat. Politistii au fost alarmati de catre un cetatean care locuieste pe strada Grigore Ionescu ca i-au fost furate rufele de pe sirma. Hainele au fost "imprumutate" si purtate de catre un barbat din Neamt care acum este cercetat de politisti. (D. C., R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.