Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
17 iun 2010 467 vizualizări
Banca de alimente a hranit 223 de familii din Vrancea

Crucea Rosie Vrancea si Hypermarketul Carrefour din Focsani au reusit prin proiectul "Banca de alimente", desfasurat la nivel national, sa ajute 223 de familii nevoiase. Astfel, clientii Carrefour au putut dona atit alimente cit si bani, in recipientele amplasate in hypermarket, dar si prin voluntarii Crucii Rosii. Cele 27 de judete care participa la program au reusit sa ajute 10.500 de familii incepind din noiembrie 2009. In cele opt luni de proiect, in magazinele Carrefour s-au strins 62.226 kg de alimente dintr-un total de 145.520 kg, conform ultimelor date ale reprezentantilor Crucii Rosii, precum si 150.000 de lei necesari gestionarii si logisticii proiectului. "Carrefour va sustine in continuare acest proiect atit cu spatiul pentru recipientele de alimente si bani, cit si cu personalul propriu pentru stringerea si manipularea produselor donate si, cel mai important, transportul lor catre Bancile de Alimente ale Crucii Rosii", ne-a transmis reprezentantul Carrefour Focsani, Corina Ionascu. (D. GIRLEANU)


A furat 16 acumulatori auto


Un tinar de 25 de ani din Nereju a fost trimis in judecata la aproape trei ani de la comiterea unor furturi pe raza unor localitati vecine de cea in care domicilia. Catalin Petrescu este acuzat ca, in luna octombrie 2007, impreuna cu alte doua persoane, a sustras nu mai putin de 16 acumulatori auto de la niste autoutilitare parcate pe marginea drumurilor din Nereju, Vidra si Valea Sarii. Din prejudiciul total de 8.502 lei, in cei peste 2 ani de la comiterea faptelor, au fost recuperati 6.500 de lei. Celelalte doua persoane implicate in fapte au fost trimise in judecata intr-un alt dosar, la acea data cercetarile fata de Petrescu fiind disjunse, intrucit acesta nu era de gasit. Tinarul se pare ca vindea acumulatorii pe bai buni la centrele specializate de colectare. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.