Ultima oră

Flagrantul de joi s-a sfirsit cu patru tineri in arest

Eduard Popescu
14 iun 2010 1336 vizualizări
Liceenii cautau o piata pentru droguri printre tinerii debusolati din judet

Patru tineri suspectati de anchetatori ca ar fi implicati in traficul de droguri au primit vineri mandate de arestare preventiva. Astfel, minorul Mircea B., de 17 ani, Emilian Cojocea, de 19, Diana Stoica, de 21 de ani, si prietenul acesteia, Cristi Toma, de 19 ani, au fost arestati preventiv, masura dispusa de instanta putind fi insa atacata cu recurs. Initial, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism "" Biroul Teritorial Vrancea au propus pentru arestare inca un tinar, ca fiind implicat in aceasta retea, insa Valentin Alexandru Dana, de 21 de ani, a fost eliberat, conditia instantei fiind aceea de a nu parasi localitatea, pentru a fi in permanenta la dispozitia organelor de ancheta. Surse din interiorul anchetei au precizat ca asupra acestuia nu au fost gasite stupefiante, legatura tinarului cu gruparea retinuta la finalul saptaminii fiind stabilita din declaratiile celorlalti suspecti. Flagrantul in urma caruia procurorii DIICOT au mers pe urmele tinerilor a fost organizat joi, in parcul de la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia", cei care au cazut in plasa fiind elevi la un liceu din Focsani. Asupra lui Mircea B., Emilian Cojocea si a lui George F. au fost gasite mai multe pachetele cu cannabis, anchetatorii precizind ca in total ar fi vorba despre 100 de grame. In ceea ce ii priveste pe ceilalti doi tineri retinuti cu mandat de arestare preventiva, acestia au fost incriminati de probele gasite in urma perchezitiilor domiciliare. Se pare ca tinerii primeau drogurile din Italia si aveau misiunea de a cauta o piata de desfacere printre tinerii debusolati din Vrancea. In ultima perioada, serviciile specializate au destructurat citeva retele de distribuitori de droguri care actionau in municipiul Focsani. (Eduard POPESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.