Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
22 mai 2010 1640 vizualizări
Batrina mincata de ciini

O batrina din orasul Panciu a fost gasita mincata de ciini pe cimp. Politistii au fost sesizati despre faptul ca in via din apropierea cantinei apartinind unei societati comerciale din localitate se afla decedata Georgeta S., de 88 ani, care nu mai fusese vazuta de ceva timp. Trupul femeii se afla in stare avansata de putrefactiei fiind si partial mincat de ciini. O alta batrina a fost gasita decedata in comuna Mera. Gafita D., 72 ani, locuia pe raza localitatii, la domiciliul concubinului sau Neculai C.. Pe trupul femeii nu au fost gasite urme de violenta. (D. C.)


Patron judecat pentru cec-uri fara acoperire


Un administrator din Odobesti a fost trimis in judecata pentru infractiuni la Legea CEC-ului, dupa ce a produs unor parteneri de afaceri un prejudiciu de 184.000 lei. Anton Bostanica, de 54 de ani, este acuzat ca, in perioada 30 aprilie - 21 septembrie a emis 16 file CEC catre 11 firme pentru a-si achita unele facturi. Ulterior, partenerii de afaceri au descoperit ca societatea lui Bostanica nu avea bani diponibil in cont, motiv pentru care au ramas cu marfurile neachitate. In fata anchetatorilor, odobesteanul a precizat ca nu a avut nici un moment intentia de a da "teapa" societatilor respective, intrucit la rindul lui avea de incasat sume de bani de la alte firme. (N. C.)


Vin si tuica de contrabanda


Joi, politistii din Panciu au oprit pentru control o Dacia Logan condusa de un tinar din orasul Moreni. Cu ocazia verificarilor s-a constatat ca acesta transporta cantitatea de 300 litri tuica, 110 litri vin rosu si 70 litri vin alb fara a poseda documente legale pentru acestea. Reprezentantii Inspectiei Viticole au prelevat probe de lichid, iar intreaga cantitate a fost retinuta pentru cercetari. Barbatul s-a ales cu dosar penal. (D. C.)


Piroman cautat de pompieri


O femeie din Focsani a apelat la ajutorul pompierilor dupa ce baraca din curtea casei a luat foc. Pompierii au mers pe Calea Odobesti unde in urma incendiului au ars doua paturi, covoare, articole de imbracaminte, un motofierastrau si alte bunuri aflate in baraca. In urma verificarilor, servantii au constatat ca incendiul a fost provocat de "flacara prin folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera incendiu". Cercetarile sint continuate pentru depistarea "piromanului". (R. M.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.