Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
19 mai 2010 694 vizualizări
Focsani: Un sofer de la Transport Public a uitat calatorul in statie

Doua accidente grave s-au produs luni pe soselele din judet. Primul accident a avut loc in Piata Garii din Focsani. Mihai P., 53 ani, din Focsani, sofer pe un autobuz de transport in comun, nu s-a asigurat in momentul inchiderii usilor, prinzind mina pasagerului Ion P., 80 ani. Acesta s-a dezechilibrat si a cazut pe partea carosabila, accidentindu-se grav. "Modelul de autobuze pe care-l avem noi nu permite plecarea cu usile deschise sau cu ceva intre usi. Din acest motiv credem ca este posibil ca batrinului sa i se fi facut rau, mai ales ca acesta avea probleme si prezenta si o semipareza. Noi vom face cercetari in acest caz, dar politia este cea care trebuie sa-si faca treaba si sa stabileasca in ce imprejurari s-a produs incidentul. Batrinul a ajuns la spital. Am inteles ca are o fractura, dar speram sa nu aiba foarte mult de suferit", ne-a spus Ion Diaconu, seful Transport Public SA Focsani. Un alt accident a avut pe E 85. La Garoafa, Traian D., 67 ani, din comuna Negrilesti, in timp ce conducea o Dacia 1307, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de intoarcere, intrind in coliziune cu autoturismul marca Renault condus regulamentar in aceeasi directie de mers de catre Viorel D.. în urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a conducatorului din Dacia. (D. C.)


Mera: A pus pe fuga politia, padurarul si referentul silvic


Alexandru Dorofte, de 59 de ani, din satul Milcovelul, comuna Mera, va raspunde in fata instantei pentru trei infractiuni de ultraj in concurs, dupa ce, in august anul trecut, a amenintat si a lovit un agent de politie, un padurar si un referent de la Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si de Vinatoare (TRSV). Potrivit rechizitoriului, pe 5 august, cele trei parti vatamate s-au deplasat in punctul "Plopi" pentru a face o constatare intr-un dosar al procurorilor, in care era cercetat Dorofte si fiul sau Ionel. Dupa constatare, cei trei au mers la Dorofte acasa, unde au si gasit material lemnos. Anchetatorii spun ca tot conflictul a izbucnit pentru ca Dorofte era sub influenta alcoolului si s-a aratat deranjat de prezenta oamenilor legii la el la poarta. Dorofte este acuzat ca l-a lovit cu pumnul in piept pe referent, iar pe padurar l-a prins de git si l-a lovit cu pumnul in umar. Mai mult decit atit, martorii spun ca inculpatul l-a imbrincit si chiar l-a injurat si amenintat pe agentul de politie, care a incercat sa aplaneze conflictul. De altfel, nici sotia si nici unul dintre baietii sai nu au avut mai mult succes, insa pina la urma partile vatamate au reusit sa se retraga spre masina cu care venisera. Dorofte nu se afla la primul conflict cu legea, in trecut el fiind condamnat la trei luni cu suspendare pentru amenintare si distrugere. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.