Ultima oră

Vie distrusa de grindina la Paunesti

Raluca Manolache
17 mai 2010 888 vizualizări
Vrancea a iesit ieri de sub atentionarea meteorologica de cod galben, insa nu am scapat fara probleme, intrucit aproape instantaneu am intrat sub incidenta unei avertizari de fenomene meteo periculoase.

Potrivit celor declarate de prefectul Ion Oprea, atentionarea meteo cu efect imediat a intrat in vigoare ieri, in jurul orelor 13.00, si a fost valabila pentru tot nord-vestul judetului. Primariile din zona au fost informate in regim de urgenta pentru a nu fi luate pe nepregatite. Ploaia si vintul care s-au abatut asupra zonei au creat ceva pagube la Paunesti, potrivit primelor date colectate. Din primele evaluari realizate in teren, autoritatile locale au instiintat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ca grindina a distrus in jur de 200 hectare de vita de vie si 100 hectare de lucerna. Prefectul nu avea cunostinta aseara daca mai erau si alte localitati afectate, intrucit primarii nu au raportat alte probleme. Atentionarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie a vizat intervalul 15 mai, ora 14.00 - 16 mai, ora 9.00, cind in tot judetul au avut loc averse insemnate cantitativ, descarcari electrice, intensificari ale vintului si grindina. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.