Ultima oră

Violator cu repetitie, prins de politisti

Dan Chiriac
4 mai 2010 663 vizualizări
Politistii vrinceni au reusit sa-l identifice pe autorul unui viol comis in urma cu o saptamina. Duminica, politistii panceni l-au prins pe Vasile Urzica, 29 ani, din comuna Movilita, pe numele caruia Judecatoria Panciu a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 zile, pentru savirsirea infractiunilor de viol, tilharie si violare de domiciliu, fapte comise pe 25 aprilie 2010.

Barbatul era fugit de la domiciliu de la data comiterii faptei si era dat in urmarire nationala. Acesta a fost depus in arestul I.P.J. Vrancea. Urzica este cercetat pentru doua infractiuni de viol. Prima fapta a comis-o pe 11 aprilie, cind a tirit o femeie pe izlazul din apropierea comunei si a violat-o. Pe 24 aprilie, acesta a patruns in casa unei localnice si a intretinut in trei rinduri relatii sexuale, folosindu-se de forta. La plecare, barbatul i-a cerut batrinei suma de 5 lei si o sticla de trei litri de vin, dar din cauza panicii a plecat fara sa mai ia si bunurile cerute. Tot ieri, politistii din Movilita au prins un alt urmarit national. Ion Nicolae, 33 ani, din judetul Calarasi, era cautat de politisti din luna iunie 2008 pentru ca se sustragea executarii unei pedepse cu inchisoarea de sase luni pentru comiterea infractiunii de furt. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.