Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
22 apr 2010 604 vizualizări
Restrictii de circulatie in Focsani

Pina la finele acestei luni, circulatia rutiera pe anumite tronsoane din municipiu se va derula cu restrictii, urmare a lucrarilor de reabilitare a strazilor. "Se circula cu restrictii pe tronsonul: Bd. Independentei de la intersectia cu str. Marasesti si pina la intersectia cu str. Republicii, str. Bucegi de la intersectia cu str. 1 Decembrie pina la intersectia cu str. Mr. Pastia, str. Sagetii de la intersectia cu str. Marasesti pina la intersectia cu str. Triumfului, str. Triumfului de la intersectia cu str. Sagetii pina la intersectia cu str. Viilor, str. Avram Iancu de la intersectia cu str. Marasesti pina la str. Triumfului si str. Cluj de la intersectia cu str. Oborul de vite pina la intersectia cu str. Plopi", anunta reprezentantii Primariei Focsani. Participantii la trafic sint rugati sa gaseasca rute alternative de deplasare pentru a evita blocajele si nervii pe sosele. (I. C.)


Camere de supraveghere la SAJ


Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Vrancea ar putea fi "pazit" cu ajutorul unui sistem de monitorizare video. Membrii consiliului director au luat in discutie aceasta investitie, care ar urma sa se ridice la aproximativ 10.000 de lei, deoarece institutia este descoperita la capitolul paza. La Ambulanta ar urma sa fie montate opt camere ce vor urmari fiecare miscare care se face in curtea sau in incinta unitatii. Dr. Cristian Onia, managerul Ambulantei spune ca se doreste instalarea camerelor "pentru protectia investitiei Ministerului Sanatatii", facind referire la autosanitarele din dotare. O ambulanta costa aproape 90.000 de euro. (R. M.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.