Ultima oră

Spargatori de masini, prinsi in Focsani

Ziarul de Vrancea
17 apr 2010 1418 vizualizări
Prin fortarea sistemelor de inchidere hotii au intrat in mai multe masini, de unde au furat acumulatori, o cutie de viteza si un casetofon, precum si combustibil din rezervoare

Patru tineri din Obrejita, care s-au perfectionat in spargerea masinilor, au fost depistati de politistii din Focsani. Georgian L., 21 ani, Valentin L., 22 ani, Dumitru C., 17 ani si Florin F., 22 ani, au fost prinsi in flagrant in noaptea de 7/8 aprilie, au fost retinuti si condusi la sediul Politiei Municipiului Focsani. Autoturismul marca Dacia 1310 cu care acestia se deplasau a fost mai apoi controlat, ocazie cu care oamenii legii au gasit si o parte din prada. Este vorba de trei baterii auto, un radiocasetofon auto, un furtun pentru benzina, un foarfece metalic, bunuri pe care tinerii le-au furat din masinile parcate in zona Cartierului Sud. Hotii au fost scosi la o "plimbare" si le-au aratat politistilor masinile sparte, autoturismele fiind marca Dacia si o automacara marca "Roman". Tinerii au exemplificat si modul de operare. Astfel, prin fortarea sistemelor de inchidere acestia au intrat in mai multe masini de unde au furat acumulatori auto, radiatoare, o cutie de viteza si un radiocasetofon, precum si combustibil din rezervoare. Politistii au mers si in Obrejita la locuinta unui barbat de 77 ani de unde au ridicat restul bunurilor furate in noaptea respectiva. Cu ocazia cercetarilor s-a stabilit ca anterior acestia au mai savirsit inca cinci furturi din autoturisme parcate in Focsani. Cei in cauza sint cercetati, in vederea documentarii intregii activitati infractionale. (Raluca MANOLACHE)


Tulnici: Tineri judecati pentru o Dacie


Ionel Eftimie, de 18 ani, si Viorel M., de 16 ani, ambii din Tulnici, vor fi judecati dupa ce au avariat o masina sustrasa de la un vecin. Cei doi au intrat in sant cu masina furata pe 3 ianuarie, in timp ce se indreptau spre Focsani, producind avarii in valoare de 250 de lei. Eftimie va fi judecat si pentru ca a condus Dacia desi nu avea permis. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.