Ultima oră

LIFE:Neuronul Stingher: Oana Zavoranu: Mama se bulaneste si se mameleste cu amantii in masina;

Ziarul de Vrancea
15 apr 2010 535 vizualizări
Steven Seagal mangaie femeile pe sani in semn de prietenie; Drew Barrymore n-ar avea nici o problema daca i-ar atarna sanii pana la podea

Neuronul stingher Oana Zavoranu: "Mama are doi amanti. Unul tanar, neinsurat si unul mai batran, insurat. Se bulaneste si se mameleste cu ei in masina". - Replica Marioarei Zavoranu: "Eu sunt in strainatate acum, la tratament, dar vad ca Oana este in urma rau. Am trei amanti, nu doi". (Click)


Kayden Nguyen, fosta asistenta personala a lui Steven Seagal: "Ma trata ca pe o jucarie sexuala. Eram asistenta lui personala si in semn de prietenie ma mangaia pe sani". (Click)


Drew Barrymore: "La prima intalnire nu cumva sa nu fii tu insati, nu vinde o imagine care nu este a ta. Daca sanii mei vor ajunge sa atarne pana la podea si totul va incepe sa arate hidos, nu-mi fac griji. Pur si simplu nu voi mai aparea in fata camerelor de luat vederi. Nu sunt niciodata altcineva decat eu insami si nu dau doi bani daca acest lucru este sau nu in detrimentul meu. Asa sunt eu". (Libertatea)



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.