Ultima oră

Doi sportivi au intrat cu masina intr-un bloc din Sud

Dan Chiriac
8 apr 2010 786 vizualizări
Cosmin Isofache si Dragos Irimia, legitimati la CS Dragon Taekwondoo Focsani, au ajuns la spital din pricina vitezei cu care au dat in gropi

Doi tineri din Focsani au fost protagonistii unui accident produs in miez de noapte si care se putea sfirsi mult mai rau. In noaptea de 7/8 aprilie, pe strada Echitatii din Focsani, Cosmin Isofache, de 19 ani, aflat la volanul unei Dacii Logan, pe fondul vitezei, a intrat in coliziune cu coltul unui bloc dupa care s-a rasturnat. Atit soferul cit si colegul sau Dragos Irimia, de 18 ani, au fost raniti. Cei doi sint legitimati la Clubul Sportiv Dragon Taekwondoo Focsani, unde sint indrumati de antrenorul Cristi Malureanu. "Tatal lui Cosmin mi-a spus ca au incercat sa ocoleasca o groapa, pentru ca acolo sint foarte multe.

Banuiesc ca a incercat sa frineze, dar in loc de firna a apasat acceleratia. Este posibil, pentru ca nu avea experienta la volan. Sint doi sportivi foarte buni, care au obtinut medalii la campionatele nationale", ne-a spus Cristi Malureanu. Locatarii blocului s-au trezit speriati, in miez de noapte, in urma izbiturii crezind ca este cutremur. "Era ora 2.00 noaptea, cind ne-a trezit zgomotul. Cind ne-am uitat pe geam am vazut ca e accident", ne-a spus o locatara. Dupa ce a lovit blocul, masina a ricosat, si-a continuat deplasarea si s-a oprit in fata gardului de la gradinita situata in apropiere. Foarte multi tineri, prieteni ai celor doi, s-au adunat ingrijorati la fata locului. Cei doi sportivi au suferit rani grave si au avut nevoie de interventia SMURD. Isofache a suferit o fractura nazala, iar Irimia are fractura de umar. "Aveau viteza, in conditiile in care pe strada erau foarte multe gropi. Nu stim daca a incercat sa ocoleasca o groapa, dar e vorba si de neatentie", au precizat politistii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.