Ultima oră

SMS Sportiv

Ziarul de Vrancea
5 mar 2010 571 vizualizări
Tenis de masa de ziua femeilor la Marasesti

Femeile liberale de la Marasesti vor serba ziua de 8 martie facind sport. Pentru Ziua Femeii, doamnele politician vor imbraca hainele de sport si vor participa la o competitie de tenis de masa, dupa cum a anuntat Lenuta Iordache, sefa femeilor galbene si consilier local. In prealabil, duminica, membrele organizatiei de femei a PNL se vor intilni la o "cafea liberala" unde vor redacta o scrisoare deschisa catre primarul localitatii, Constantin Vlase, pe tema spatiilor verzi din Marasesti. (I. C.)


Judoka, medalii la Turnu Severin


Doi agenti au obtinut medalii la campionatele nationale de judo ale Ministerului de Interne. Competitia a avut loc la Turnu Severin, iar cei doi medaliati sint Nicolae Enache, de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, care a urcat pe treapta a doua a podiumului. Politistul Alexandru Nicolae a obtinut medalia de bronz la categoria 100 de kilograme. (D. C.)


Ionel Badiu joaca pentru nationala de tineret

Pilierul vrincean Ionel Badiu se afla in aceste zile in cantonament cu echipa nationala de rugby U21, la Snagov. In cadrul stagiului, "stejareii" disputa si citreva partide de pregatire. In cel mai recent meci de verificare, reprezentativa de tineret a dispus de prim-divizonara de senori Metrorex Bucuresti, pentru tricolori evoluind si doi jucatori vrinceni. Este vorba de pilierul legitimat la Farul Constanta Ionel Badiu si de un alt jucator format de asemenea la Liceul cu Program Sportiv Focsani, Mihai Cojocaru. Ambii rugbisti au evoluat in trecut in tricoul formatiei Constructorul Cleopatra Constanta, care acum nu mai are echipe decit in campionatele de juniori. (C. FANARU)

Intrunire anti-doping la Buzau

Agentia Nationala Anti "" Doping organizeaza la Buzau, pe 10 martie, o intrunire cu caracter informativ cu privire la desfasurarea activitatii anti-doping in Romania. Intrunirea, care incepe la ora 11.00, va fi sustinua de vicepresedintele ANAD, Dan Gabriel Nichita si de experti din cadrul Agentiei. La aceasta reuniune vor mai participa, in calitate de invitati, si reprezentatii judetului Buzau. Termenul limita pentru inscrieri este 9 martie. Mai multe relatii sint disponibile la Directia de Sport Vrancea, la numarul de telefon 0237/212.526. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.