Ultima oră

Dosare de retrocedari invalidate si incomplete la Mera si Nereju

Mihaela Beșleagă
27 feb 2010 593 vizualizări
Comisia Judeteana privind stabilirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor a luat in discutie ieri, in cadrul unei sedinte desfasurate la Prefectura, un numar mare de dosare provenite de la Comisiile locale Mera si Nereju.

Astfel, din cele 105 dosare ce apartin comisiei locale Mera, Comisia Judeteana a invalidat 84 de dosare care nu indeplineau conditiile legale. Restul de 11 dosare erau incomplete, drept pentru care s-a dispus intoarcerea lor la comuna pentru completare. Aceeasi masura s-a dispus si pentru 128 de dosare ce apartin comisiei locale Nereju, din care lipseau anumite documente si deci, erau incomplete. "în acest sens, in cadrul acestei sedinte s-a hotarit analiza activitatii Comisiei Locale Nereju prin deplasarea in cursul saptaminii urmatoare a unor membrii din Comisia Judeteana la Primaria Nereju", transmite Biroul de Presa al Institutiei Prefectului. în cadrul aceleiasi sedinte, condusa de prefectul Ion Oprea, au fost discutate si procesele verbale privind solutionarea cererilor formulate in baza Legii nr.247/2005 pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor, intocmite de comisiile locale Cimpineanca, Garoafa, Movilita, Ruginesti si Valea Sarii. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.