Ultima oră

MASS-MEDIA PUBLICITATE:Dan Diaconescu, audiat ca martor la DNA intr-un dosar de trafic de influenta

Ziarul de Vrancea
20 feb 2010 728 vizualizări
Patronul postului OTV, Dan Diaconescu, a fost audiat, vineri, la DNA ca martor intr-un dosar in care primarul unei comune aradene a denuntat o persoana care i-ar fi cerut peste 100.000 de euro pentru a nu divulga la OTV imagini compromitatoare la adresa edilului, potrivit unor surse judiciare.

Sursele citate au declarat, vineri seara, pentru

MEDIAFAX, ca persoana vizata de procurorii anticoruptie este Doru Parv, care a participat la mai multe emisiuni la postul de televiziune OTV.


Potrivit surselor citate, in denuntul primarului aradean se arata ca Doru Parv i-ar fi cerut acestuia peste 100.000 de euro, in mai multe transe, prima fiind de 25.000 de euro, pentru a nu face publice, in cadrul emisiunii lui Dan Diaconescu de la OTV, o serie de imagini si informatii compromitatoare legate de afacerile pe care le-ar derula edilul comunei.


Primarul nu i-ar fi dat lui Parv niciun ban din cei ceruti, in schimb a formulat un denunt la Directia Nationala Anticoruptie (DNA). Astfel, potrivit surselor judiciare, Doru Parv este cercetat de procurori pentru trafic de influenta, avand calitatea de invinuit in acest dosar.


Dan Diaconescu a fost, vineri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), unde a stat aproape doua ore si jumatate.


La iesirea din sediul Directiei, Dan Diaconescu a parut stupefiat la intrebarile jurnalistilor daca a fost pus sub urmarire de procurorii anticoruptie. Diaconescu a aratat ca totul este o confuzie si ca s-a prezentat la DNA pentru a pregati "o viitoare emisiune exclusiva care va putea fi urmarita de telespectatorii postului OTV".


Sursele judiciare au precizat ca Dan Diaconescu a venit la sediul DNA pentru ca aparatorii lui Parv l-au solicitat ca martor, pentru a se face o confruntare intre cei doi, in sensul in care patronul postului de televiziune sa spuna daca stia despre intentiile lui Parv.


Contactat de MEDIAFAX, avocatul lui Doru Parv, Catalin-Daniel Fenechiu, s-a limitat la a declara: "Nu infirm aceste informatii".


Intrebat daca si Dan Diaconescu este acuzat in acest dosar, avocatul a negat, aratand ca patronul postului OTV este martor in cauza. El a precizat ca nu poate face mai multe declaratii, pentru ca acest dosar este in faza de urmarire penala.


Dan Diaconescu a declarat, vineri seara, pentru MEDIAFAX, ca nu a mers la DNA "nici ca martor, nici ca acuzat" si a calificat drept "tampenii" informatiile pe acest subiect. El a precizat ca intentioneaza sa faca "o emisiune cu domnul Morar" si ca acesta a fost motivul prezentei sale la DNA.


Surse din DNA au declarat ca la Directie nu a fost facuta nicio solicitare pentru o emisiune la OTV cu procurorul sef Daniel Morar.



Sursa:www.ziaruldeiasi.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.