Ultima oră

Autorul jafului de la Remat a fost arestat

Dan Chiriac
11 feb 2010 729 vizualizări
Autorul jafului comis in urma cu mai bine mai bine de un si jumatate la sucursala Remat SA Vrancea a fost prins de catre politistii vrinceni

Desi la inceput se banuia ca acesta este un angtajat al societatii, in cele din urma, autorul s-a dovedit a fi un vrincean care nu avea legatura cu societatea. Dosarul a fost instrumentat de catre cei de la Serviciul de Investigatii Criminale, fiind apoi preluat de Politia municipiului Focasni. "Acesta a actionat singur, nu a avut complice si in acest moment se afla in arest la Penitenciarul Focsani. Mai multe date nu pot fi furnizate pentru ca dosarul este in cercetare la Parchet, autorul urmind a fi trimis in judecata", ne-a spus subcomisarul Gica Avasiloaie, seful Politiei Focsani. Paguba facuta companiei se ridica la 54.000 de lei, bani gheata, plus valoarea deloc de neglijat a seifului. Desi in anul 2008 politistii s-au confruntat cu alte patru furturi de case de bani sau bancomate, autorii acestora nu au fost prinsi pina acum. Oamenii legii spun ca se fac cercetari in toate aceste cazuri. In anul 2008, casele de bani de la reprezentanta Skoda, de la o firma din Vulturu si de la o agentie de turism din Focsani au disparut fara urma, la fel ca si de bancomatul Bancii Transilvania instalat in sala de sport de la Adjud. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.