Ultima oră

POLITICA:Consiliul National al PSD s-a incheiat cu o disputa verbala intre Pandele si Vanghelie

Ziarul de Vrancea
4 feb 2010 408 vizualizări
Ultimele minute ale Consiliului National al PSD au fost marcate de o disputa desfasurata la tribuna intre primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, si primarul sectorului 5, Marian Vanghelie.

După alocutiunea presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, primarul Voluntari a dorit să spună si cateva cuvinte, de la microfon. Dacă la inceput ideile primarului Pandele s-au mărginit la simple ironii, printre care \'spiritul de gască din PSD\', acesta a trecut apoi la un atac verbal direct la adresa lui Marian Vanghelie. Marian Vanghelie a venit la microfon si l-a acuzat pe Florian Pandele că oamenii lui din Voluntari au făcut campanie pentru Elena Udrea in alegerile parlamentare din 2008. Disputa dintre cei doi a fost intreruptă de presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Năstase. El a adresat un indemn către unitatea partidului, argumentand că \'dreapta si guvernul portocaliu au pus stăpanire pe institutiile tării\'.


Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.