Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
30 ian 2010 655 vizualizări
Mini-Stiri

Derapaj pe sosea


Alte doua accidente s-au produs joi in judet. La Urechesti, Aneta Mihalcea, 66 ani, din comuna Timboiesti, in timp ce conducea autoturismul marca Dacia 1310, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit partial cu zapada, a derapat si a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un Opel, care circula regulamentar. A rezultat ranirea usoara a Anetei Mihalcea si a lui George Mihalcea, 65 ani, pasager in autoturismul Dacia. Un alt accident a avut loc tot pe E 85. La Haret, Vasilica Costache, 30 ani, din Marasesti, in timp ce conducea autoturismul proprietate, nu a acordat prioritate de trecere si a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar. Soferul se afla sub influenta alcoolului, avind o alcoolemie de 0,66 mg/l. (D. C.)


Cirligele: A murit de frig


Frigul a mai facut o victima. La Spitalul din Focsani a fost adusa cu o ambulanta Vasilica Mahriu, 54 ani, care a fost diagnosticata cu stop cardio respirator iresuscitabil si soc hipotermic. Medicii de la UPU nu au reusit sa o salveze pe femeie. Din verificarile efectuate a rezultat ca aceasta avea domiciliul in Bucuresti si locuia fara forme legale, impreuna cu sotul ei, in comuna Cirligele. Cei doi sint cunoscuti cu viciul betiei si este posibil ca acestia sa fi dormit fara foc in locuinta. (D. C.)


Focsani: Au furat retrovizoarea


Trei tineri sint cercetati de politisti dupa ce au sustras o oglinda retrovizoare de la o masina. In cadrul unei actiuni, oamenii legii i-au prins in flagrant pe Costel Buruiana si Cosmin Avram, ambii din comuna Suraia, dar si pe Vasile Neagu, din Focsani, care au sustras o oglinda de la un autoturism marca Peugeot, parcat pe o strada din Focsani. Cu ocazia cercetarilor efectuate, politistii au mai gasit in autoturismul cu care se deplasau cei trei doua bidoane cu motorina si o foarfeca. Se fac cercetari pentru a se vedea daca si acestea erau furate. (D. C.)


Focsani: Blocati la 2.00 noaptea in lift


Doua persoane din Focsani au apelat la ajutorul pompierilor dupa ce au ramas blocate in lift. Joi, in jurul orei 02.00, un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani a intervenit pe strada 1 Decembrie pentru scoaterea acestora din ascensorul avariat. S-a actionat prin deschiderea liftului cu mijloacele din dotarea autospecialei. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.