Ultima oră

Toate drumurile din judet sint circulabile

Ziarul de Vrancea
26 ian 2010 680 vizualizări
Aseara a fost deblocat si ultimul drum inchis, DJ 202 E Sihlea - Voetin

Trei sosele din Vrancea erau inca blocate ieri dimineata, iar utilajele actionau pentru a le redeschide circulatiei auto, fapt ce s-a produs in cursul serii. DN 23 B Maicanesti-Ciorasti, cel care a pus cele mai multe probleme in aceasta iarna, a fost redeschis ieri dupa-amiaza. Dupa ce acest drum a fost inchis din cauza viscolului vineri seara, incepind de ieri dimineata circulatia pe acest sector se desfasoara in conditii de iarna. Directoarea Sectiei de Drumuri Nationale (SDN) a explicat ca DN23 nu a fost o prioritate pentru actiunea de deszapezire intrucit este scurt, de aceea deblocarea sa a durat mai mult. "Astazi (ieri, n.r.) a fost deschis si DN 23 B. Este un drum putin circulat, prin cimp, nu trece prin nicio localitate, de aceea apar probleme aici de fiecare data cind ninge. Din fericire, exista variante de ocolire", ne-a spus Lucica Chiper, director la SDN Vrancea. In urma interventiei utilajelor de deszapezire, ieri seara a fost deblocat si singurul drum judetean care mai ramasese inchis circulatiei, DJ 202 E Sihlea "" Voetin, dupa ce in timpul zilei inca o artera judeteana fusese deblocata, DJ 202 F Mihalceni - Balesti. "Datorita viscolului, in sudul judetului s-a inaintat mai greu cu utilajele de deszapezire", a spus si prefectul Ion Oprea. O gravida a avut nevoie de interventia medicilor, care au reusit in cele din urma sa ajunga la Voetin. "Am avut probleme cu o gravida, iar salvarea a ajuns pina la urma, dupa ce a luat-o pe cimp. Drumul este blocat, iar 1.500 de locuitori din Voetin sint izolati. Am trimis un utilaj pentru deszapezire, dar trebuie sa ne ajute si vremea. Daca nu mai viscoleste avem sperante ca drumul va fi deblocat. Nu se poate circula nici spre Rimnicu Sarat", ne-a spus Ene Stoica, primarul din Sihlea, in cursul dupa-amiezei. In schimb, la Balesti, probleme mai erau pe sectorul de drum Balesti "" Bogza "" Dumbraveni, blocat pe anumite portiuni. "Alimentarea se face pe Buzau, Rimnicu Sarat, unde sint drumuri circulabile. Probleme mai sint pe Balesti "" Bogza "" Dumbraveni, unde nu a ajuns posta. Dar bine ca nu mai bate vintul, ca sa viscoleasca zapada, poate asa se rezolva", ne-a spus viceprimarul din Balesti, Costin Vladache. (M. BESLEAGA, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.