Ultima oră

LIFE:5.000 de membri ai BeautifulPeople.com, exclusi pentru kilogramele in plus puse de sarbatori

Ziarul de Vrancea
5 ian 2010 492 vizualizări
Un site matrimonial american care se autointituleaza drept o comunitate de elita a oamenilor frumosi si care practica 'interdictia stricta a oamenilor uriti' a inlaturat din rindul celor logati nu mai putin de 5.000 de membri pentru ca au luat in greutate in timpul sarbatorilor, relatează CNN.

Site-ul BeautifulPeople.com a eliminat membrii care au postat fotografii \'care dovedeau că nu au dat dovadă de retinere\', se precizează intr-un comunicat al companiei. Site-ul se descrie ca \'un club online de elită in care fiecare membru bate la usă\', ceea ce inseamnă că utilizatorii pot fi acceptati numai după ce au fost votati drept \'frumosi\' intr-un termen de 48 de ore de la incărcarea profilului lor. Compania a precizat că a \'exclus\' 1.520 de membri din SUA, 832 din Marea Britanie, 533 din Canada, 510 din Polonia, 425 din Germania, 402 din Italia, 323 din Franta, 220 din Danemarca, 176 din Turcia si 88 din Rusia.


Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.