Ultima oră

Fratele lui Fane Spoitoru a ajuns la Tribunalul Vrancea

Eduard Popescu
8 dec 2009 3439 vizualizări
N-am avut tangente cu ei, prin altcineva i-am cunoscut , a spus Migdale la audieri

Ion Migdal, sau "Migdale", fratele cunoscutului interlop Fane Spoitoru, a fost audiat ieri in calitate de martor in procesul celor 11.000 de pastile ecstasy descoperite in bagajul unor vrinceni. Pentru audierea acestora, procesul inculpatilor din dosar, Aurel Cutelecu, zis "Relu", si Narcis Marian Munteanu, s-a aminat de mai multe ori, intrucit Migdal era prins cu alte afaceri judiciare, in propriul dosar de droguri de la Bucuresti. "Migdale" a avut o atitudine relaxata in instanta si chiar a mestecat guma, scapind si cite un balonas. Ion Migdal a relatat doar ca el este denuntatorul din dosar, insa nu il cunoaste decit pe Cutelecu, si un alt nume scurt. "De Narcis nu am auzit. Am mentionat si un anume Cornel in denunt. N-am avut tangente cu ei, prin altcineva i-am cunoscut", s-a limitat sa spuna bucuresteanul, care deja are o condamnare de 15 ani in propriul dosar. "Domn"â„¢ presedinte, e suficienta declaratia. Sper ca n-o sa mai fiu chemat, ca e ultima data, eu am procese penale si in Bucuresti", a incheiat "Migdale", insa judecatorul l-a pus la punct, aratindu-i ca este posibil sa fie chemat de cite ori va fi nevoie. Dupa denuntul lui Ion Migdale, Cutelecu si Munteanu sint judecati in stare de arest prevenitiv pentru trafic de droguri de mare risc. Cei doi au fost prinsi in flagrant intr-o benzinarie din apropiere de Rimnicu Sarat. Cutelecu este acuzat ca vindea stupefiantele, in timp ce Munteanu este banuit ca aproviziona "afacerea" din Olanda, unde locuia de citiva ani. (Eduard POPESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.