Ultima oră

POLITICA: Traian Basescu: Inregistrarea contestata nu este autentica. Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!

Ziarul de Vrancea
2 dec 2009 630 vizualizări
"Inregistrarea contestata contine elemente de editare computerizata, nu este autentica si nici nu reprezinta o copie realizata cu acuratete a unei inregistrari autentice", a declarat, Traian Basescu miercuri seara, referindu-se la filmul in care el pare sa loveasca un copil, in timpul unui miting electoral desfasurat la Ploiesti, in 2004.

"Vreau sa transmit si eu o concluzie: Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!", a spus Basescu cu ochii inlacrimati. Declaratia lui Basescu a fost facuta in aceeasi zi in care Institutul National de Expertize Criminalistice a anuntat ca a transmis presedintiei rezultatul analizei casetei video.



Iata acele mai importante declaratii facute de Traian Basescu:


* am primit avizul 181 de la INEC

* avizul are 18 pagini si-l voi folosi in procesul impotriva lui Dinu Patriciu

* inregistrarea contestata contine elemente de editare computerizata, nu este autentica si nici nu reprezinta o copie realizata cu acuratete a unei inregistrari autentice

* repet concluzia: inregistrarea contestata de mine contine elemente de editare computerizata, in sensul alterarii integritatii, nu este autentica si nici nu reprezinta o copie realizata cu acuratete a unei inregistrari autentice

* se pare ca unii incearca sa castige alegerile prin realizarea unor falsuri si prin minciuna

* dincolo de concluziile avizului, si eu am, cu permisiunea dumneavoastra, o concluzie: Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!



Presedintele Traian Basescu l-a dat in judecata pe Dinu Patriciu si firma Best Media, cerand instantei Judecatoriei sectorului 1-Sectia civila sa fie obligat la despagubiri de un leu. Primul termen in acest proces a fost fixat pentru 21 aprilie.


Sambata, Traian Basescu a anuntat, la sediul sau de campanie, ca il va da in judecata pe Dinu Patriciu si ziarul Gardianul pentru "minciuna si trucarea unor filmari" si a intrebat conducerea ziarului de ce nu a facut o expertiza a filmului.


Actiunea a fost inregistrata la instanta. "Gardianul" a publicat, joi, 26 noiembrie, un film in care presedintele Basescu pare a lovi un copil peste fata, in timpul unui miting electoral la Ploiesti, in 2004.


de A.N. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.