Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete 30.11.2009

Ziarul de Vrancea
30 nov 2009 548 vizualizări
Jean de la Craiova - moment de senzualitate la "Dansez pentru tine"; Adi Minune a deschis restaurantul de 300.000 de euro; Mihaela Radulescu, lansare de carte cu bodyguard; Bahmuteanu, buna de manechin

Jean de la Craiova - moment de senzualitate la "Dansez pentru tine". Jean de la Craiova si Sandra au oferit un moment plin de senzualitate in timpul probei de hip-hop de la Dansez pentru tine de vineri seara. Jean nu s-a sfiit sa-si atinga partenera in cele mai intime locuri in timpul dansului, iar dupa zambetul pe care l-a afisat la sfarsit, pare sa-i fi si placut. Vineri seara, ringul de la "Dansez pentru tine" a fost cucerit de personaje fascinante de poveste si a vibrat sub pasii energici de hip-hop si disco. Succesul emisiunii s-a tradus in audientele uriase inregistrate de Pro Tv, care a fost lider pe segmentul orar respectiv, fiind urmarit de aproape 2,5 milioane de telespectatori in minutul de aur. Unul dintre cele mai incitante momente a fost proba de hip-hop a lui Jean de la Craiova si a Sandrei Neacsu. Integral in Libertatea.


Adi Minune a deschis restaurantul de 300.000 de euro. Vineri seara, comuna Stefanesti din Ilfov a petrecut pana in zori cu ocazia lansarii oficiale a restaurantului "Cascada" al lui Adi Minune. Alaturi de celebrul cantaret au mai fost prezenti si Sorinel Copilul de Aur, Ionica Minune, Dan Bursuc, dar si manechine, cantareata Emmy si, nu in ultimul rand, Mariana Rosca, vedeta serii. Mai mult, frumoasa ieseanca, ce nu avea pana acum nici un gand sa se apuce de cantat, ne-a marturisit ca ar accepta oricand sa faca acest pas alaturi de manelist. "Nu mi-a trecut nicicand prin cap sa ma apuc de cantat, insa mi-au placut atat de mult Adi Minune si localul sau, incat as acceptat oricand sa fac o piesa cu el", ne-a declarat vedeta, care ne-a mai spus ca va fi nelipsita de la petrecerile organiza- te de Minune la "Cascada". Cititi mai mult in Libertatea.


Bahmuteanu, buna de manechin. Ultima seara de la Bucharest Fashion Week a adus pe podium cele mai in voga nume ale modei romanesti: Catalin Botezatu, Mihai Albu si Clara Rotescu. Piesa de rezistenta a Clarei Rotescu a fost Adriana Bahmuteanu, care a facut senzatie pe scena. Desi trebuia sa prezinte pentru mai multi designeri, Bianca Dragusanu, blonda lui Bote, a lipsit de la eveniment, din cauza unei caderi de calciu, scrie Libertatea.


Delia Matache, inselata cu un fotomodel. Delia ingroasa randurile frumusetilor din showbiz care ar putea avea la picioare orice barbat isi doreste, insa are parte de ghinioane in amor. Vedeta traieste o tumultuoasa poveste de dragoste cu afaceristul Florin Moldoveanu, insa se pare ca acestuia ii cam fac cu ochiul si alte femei, caci, in ultimele saptamani, a bifat intalniri repetate cu fotomodelul Andreea Tivadar. Potrivit site-ului emulte.ro, Florin a invitat-o pe Andreea la o cina romantica, sambata seara, la un restaurant select, din Floreasca . Integral in Click.


Anna Lesko a plecat la manastire. Nemachiata, cu parul prins si imbracata decent. Asa au surprins-o fotoreporterii Click! miercuri pe Anna Lesko, in timp ce intra in Manastirea Ghighiu, lacasul sfant la care se roaga vedetele. Au trecut trei saptamani de cand Anna Lesko si Codin Maticiuc s-au despartit, iar artista pare sa-si caute linistea in rugaciune. Doar asa se explica faptul ca, miercuri, in jurul orei 13.00, solista, insotita de managerul ei, Radu Groza, a facut un drum pana in apropierea Ploiestiului, la celebra Manastire Ghighiu, scrie Click.


Mihaela Radulescu, lansare de carte cu bodyguard. S-a calcat lumea in picioare mai ceva ca la cozile de pe vremea lui Ceausescu la lansarea cartii "Niste raspunsuri", semnata Mihaela Radulescu, eveniment ce a avut loc sambata, la Romexpo. Vedeta a stat pe scaun trei ore pentru a le da autografe sutelor de fani, care s-au imbulzit atat de tare, incat bodyguarzii Mihalei au stat numai cu ochii in patru. Din pacate, moderatoarea tv nu a fost insotita la acest eveniment de iubitul ei, Dani Otil, care a trebuit sa fie prezent la o cursa de off-road, desfasurata in parcul Tineretului. Integral in Click.


Andreea Balan a socat copii la un spectacol. Andreea Balan a reusit sa-si dea pe spate fanii cu o miscare care le-a taiat rasuflarea adultilor si copiilor din primele randuri. Invitata sa sustina un spectacol intr-un mall din Arad, cantareata a recunoscut de la bun inceput ca va adopta o atitudine "sexy, violenta si provocatoare. Si s-a tinut de cuvant! Ajutata, ce-i drept, de costumatia extrem de permisiva. Intr-unul dintre momentele spectacolului, Andreea le-a aratat partile intime celor aflati in fata scenei, din cauza ca figurile de dans au impus o deschidere foarte larga a picioarelor si, odata cu ea, si retragerea din linia frontului a chilotilor, scrie Cancan.


Nicoleta Luciu in bratele altui barbat. Invitata la o petrecere de fite, Nicoleta Luciu, considerata drept una dintre cele mai sexy femei din Romania, i-a innebunit cu miscarile lascive pe clientii unui cazinou si i-a oferit o amintire de neuitat unui invitat, asezandu-se tacticoasa in bratele acestuia. Dupa o absenta de aproape doi ani din lumea muzicii, timp in care s-a dedicat familiei si baietelului ei, Zsolt Jr., Luciu a sustinut un recital la celebrarea a cinci ani de Viva Casino din Mall Plaza. Impreuna cu dansatoarele ei, focoasa bruneta i-a lasat masca pe barbatii prezenti la spectacol, multi dintre acestia inghitind in sec in timp ce studiau cu atentie formele cantaretei, care se unduia lasciv pe ritmurile melodiilor sale. Integral in Cancan.



de S.P. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.