Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
26 nov 2009 1031 vizualizări
Stiri pe scurt despre ce se mai intimpla prin judet

Bazin de polo la Focsani


Amenajarea unui bazin de inot la Focsani pare un proiect tot mai aproape de indeplinit. Pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de ieri s-a aflat printre cele 24 de proiecte de hotarire si unul privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii "Bazin de inot de polo "" Baza Sportiva Aleea Stadionului, nr. 2, municipiul Focsani, judetul Vrancea" din cadrul Programului "Bazine de inot", realizat prin Compania Nationala de Investitii "C.N.I." "" S.A. (D. G.)


Judecatorul Dita vrea la Curtea Suprema


Actualul vicepresedinte al Tribunalului Vrancea, judecatorul Costica Dita, si-a depus luna trecuta candidatura pentru un post la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Curtea Suprema a anuntat ca fiind vacante doua posturi la sectia penala, insa candidaturile depuse pentru aceste functii vor fi discutate cel mai probabil in luna decembrie. Pentru cele doua posturi s-au inscris nu mai putin de 58 de magistrati, dintre care doar 20 au obtinut un aviz favorabil din partea consiliului consultativ al colegiului de conducere al ICCJ. Desi avizul nu este foarte necesar pentru posturile de la ICCJ, s-ar putea sa conteze la o eventuala instalare pe functie, dat fiind ca nu va fi vorba despre un concurs in adevaratul sens la cuvintului. (N. C.)


Locuri de munca pe timp de criza


Oferta locurilor vacante de munca intocmita de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca prezinta 18 joburi, pentru care sint oferite cite un singur post. Sef lot, inginer, subinginer metalurgist, asistent medical, modelier confectii si agent postal sint doar citeva din locurile "unicat" pe oferta AJOFM. Pentru perioada 25 noiembrie - 2 decembrie agentii economici au declarat pentru Vrancea 113 de locuri de munca. Jumatate din posturile vacante sint din domeniul confectiilor de tesaturi si tricoturi. Cei interesati si de alte locuri de munca pot consulta oferta la sediul AJOFM. Tot aici se poate aplica si pentru locurile de munca libere din Spatiul Econimic European, unde se cauta medici, ingrijtori pentru copii si chiar manageri. (D. G.)


Proiect pentru promovarea fortei de munca


Firma International Computer School va sustine luni, 30 noiembrie, la ora 10.00, in incinta Teatrului Municipal "Mr. Gh. Pastia", un seminar intitulat "Personal competitiv pentru o dezvoltare economica durabila". "în cadrul seminarului ne propunem organizarea unei intilniri intre echipa de implementare a proiectului si agentii economici din mediul de afaceri local, interesati de promovarea fortei de munca. Seminarul va constitui un exemplu de buna practica, valorificind experienta acestui proiect si pentru alte societati interesate sa isi asigure o forta de munca capabila, instruita, competitiva, moderna care sa corespunda cerintelor pietei muncii", spune managerul de proiect, Florin Bocu. Proiectul este finantat din fonduri europene, in cadrul componentei de dezvoltare a resurselor umane. La seminar vor fi evaluate rezultatele proiectului din punct de vedere organizational, tehnic si pedagogic. (D. G.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.