Ultima oră

Un nerejean a adus mascatii in casa iubitei

Dan Chiriac
11 sep 2009 1296 vizualizări
Barbatul a intrat peste femeie pentru a se razbuna, impreuna cu doi amici

Un barbat din comuna Nereju a provocat un scandal monstru in locuinta fostei sale iubite. Maricel Putoi, 40 ani, a apelat la varul sau, Mirel Putoi, 25 de ani, si la un alt prieten, Florin Dulca, 22 de ani, pentru a regla conturile cu femeia alaturi de care a trait o vreme. Astfel, miercuri, dupa miezul noptii, politistii din Nereju au fost sesizati cu privire la faptul ca Maricel Putoi si Mirel Putoi au patruns fara drept in imobilul Georgetei Cimpoiesu, 39 ani, din localitate, manifestindu-se violent si amenintindu-i cu moartea pe cei care se aflau in casa. La fata locului s-au deplasat politistii din localitate, insotiti de o grupa a Detasamentului Politiei pentru Interventie Rapida, mobilizata de seful Politiei. "în urma primelor cercetari efectuate s-a stabilit ca cei doi veri, impreuna cu un alt localnic, s-au deplasat la domiciliul femeii pentru a clarifica unele aspecte in legatura cu relatia anterioara dintre aceasta si unul dintre agresori", ne-au spus politistii. In ciuda orei tirzii, multi localnici au iesit pe strada pentru a vedea ce se intimpla. Doar interventia "mascatilor" a salvat-o pe femeie din miinile agresorilor. "Cei doi au avut o relatie trecatoare, in urma cu ceva timp, in urma careia ar fi rezultat si un copil. In seara respectiva, fata se afla acasa cu noul ei iubit si cu cei opt copii pe care ii are din relatiile cu mai multi barbati. E normal ca a intervenit si actualul sau concubin, dar ce putea face acesta in fata a trei barbati? Era de rau daca nu interveneau politistii si daca nu ajungeau si mascatii aici", ne-a spus un vecin. Cei trei barbati sint cercetati pentru violare de domiciliu, distrugere si amenintare. Speriata, femeia a cerut in continuare protectia politiei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.