Ultima oră

Politistii au tunat prin trenuri dupa navetisti si zilieri

Raluca Manolache
10 sep 2009 991 vizualizări
In urma actiunii Tunetul , politistii de la Transporturi Feroviare au legitimat 30 de persoane suspecte

Trenurile de calatori sint sigure si calatorii sint feriti de fenomenul infractional. Cel putin acest lucru s-a constatat ieri, cind politistii de la Transporturi Feroviare au actionat in Eurogara Focsani in cadrul operatiunii "Tunetul" demarata de Inspectoratul General al Politiei Romane. 33 de politisti de la TF si de la Politia municipiului Focsani s-au pozitionat pe peron inca de la primele ore ale diminetii si au asteptat trenurile de calatori. Actiunea a fost organizata intre orele 6.00 - 9.00 pentru ca in acest interval de timp navetistii si zilierii circula cu trenul pentru a merge la munca. De asemenea, oamenii legii i-au avut in vizor si pe comerciantii care doreau sa ajunga la tirgul saptaminal din Focsani, dar si pe cersetorii care vin de la Marasesti la Focsani. Oamenii legii au fost cu ochii in patru si dupa copiii voiajori si dupa calatorii certati cu legea, care sint pusi pe scandal. "Intervalul orar a fost ales in raport cu fluxul de calatori care se inregistreaza de regula in aceasta zi. S-au avut in vedere trenurile de navetisti cu care se deplaseaza majoritatea persoanelor spre locul de munca. Sint foarte multi muncitori zilieri care se deplaseaza cu aceste trenuri", spune subinspectorul Romeo Ilie, de la TF Focsani. Prin aceasta actiune oamenii legii au dorit sa-si faca simtita prezenta printre calatori si sa supravegheze trenurile de calatori pentru a preveni faptele antisociale, dar si pentru a depista infractorii. In urma raziei au fost sanctionate cinci persoane pentru tulburarea ordinii si linistii publice, iar 30 de persoane "suspecte" au trebuit sa se legitimeze. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 5 ore, 20 minute, 12 secunde
Am ajuns sa avem omul si politaiul. Avem cei mai multi spioni la mia de locuitori din intreaga lume. Avem 7 (sapte ) servicii secrete care se ocupa dupa spusele domnului Vanghelie cu santajarea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.