Ultima oră

Tinar decedat intr-un incendiu

Dan Chiriac
20 aug 2009 833 vizualizări
Aflat in stare de ebrietate, tinarul a murit in urma incendiului care a mistuit si cele cinci camere ale casei u totul a pornit de la aragazul uitat deschis

Un tinar din comuna Tataranu a murit marti seara, in urma unui incendiu violent care i-a cuprins locuinta. Tragedia s-a produs dupa ce Stefan Anghel, 34 ani, a dormit cu aragazul deschis, iar de aici si pina la incendiu nu a mai fost decit un pas. Tragedia este asemanatoare cu cea petrecuta la inceputul verii, in comuna Gologanu, cind un alt barbat a adormit cu tigara aprinsa si, in urma incendiului care a urmat, a murit impreuna cu nepoata sa de 14 ani. Focul de marti a izbucnit in jurul orelor 21.20, iar la fata locului s-au deplasat doua echipaje cu doua autospeciale de la Detasamentul Focsani, care au actionat in cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Tataranu. Casa Sitei Anghel, din satul Bordeasca Veche, a fost curpinsa de flacari. în urma incendiului au ars acoperisul locuintei, confectionat din lemn si invelit cu tigla, pe o suprafata de 200 mp, mobilier si bunuri de uz casnic din cinci camere, dar si o magazie din paianta. "Stefan Anghel, fiul proprietarei, a fost gasit decedat in bucataria incendiata unde, datorita faptului ca se afla sub influenta alcoolului, a adormit cu aragazul deschis, cauza probabila de aprindere fiind aparatul de gatit nesupravegheat ori supraincalzit", spun pompierii vrinceni. Stefan Anghel avea divergente cu mama lui, dupa ce se intorsese acasa din judetul Brasov, unde a locuit o vreme. "Tinarul s-a intors acasa, dupa ce a fost plecat mai mult timp la Brasov, unde, ne-a spus noua, ca ar fi fost si casatorit. Nu are copii si s-a intors acasa, unde statea cu mama lui. Numai ca intre cei doi mai existau certuri, astfel incit femeia era nevoita sa mai doarma si in alta parte. Asa s-a intimplat si marti seara, cind mama lui a muncit prin sat si a preferat sa doarma acolo. Din pacate, se pare ca tragedia s-a petrecut si pe fondul consumului de alcool. Vom vedea ce vom face in continuare, vom stringe fonduri pentru a o ajuta pe femeie sa-si inmorminteze copilul. Apoi vom face demersurile pentru a-i gasi acesteia un loc unde sa stea, pentru ca locuinta este distrusa. Mai avem ceva liber pe la Casa Specialistului, dar poate reusim sa ridicam o camaruta pentru femeie", ne-a spus primarul Nicolae Pavel. Acesta spune ca in comuna sa nu s-a mai intimplat o asemenea tragedie de ani de zile. "De 17 ani de cind sint primar nu am avut asa ceva!", a adaugat Nicolae Pavel. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.