Ultima oră

Ministerul Tineretului organizeaza cursuri De 2 X mai competent

Iulia Crețu
11 iul 2009 895 vizualizări
Tinerii pina in 35 de ani pot participa la Scoala de vara care are loc la Mamaia si Sinaia

Intr-o perioada in care asupra Ministerului Tineretului si Sportului atirna greu scandalul Ridzi, Directia de Tineret Vrancea anunta ca intre 13 iulie si 15 septembrie se va organiza Scoala de vara "De 2 X mai competent". Scoala este organizata pe 11 serii, la care pot participa 70 de tineri pe fiecare serie, acestia fiind selectati pe baza criteriilor generale si specifice, de catre o comisie a MTS. "Cursurile dureaza cite o saptamina, sint organizate pe module tematice, iar absolventii beneficiaza de recunoasterea competentelor si a cunostintelor asimilate, prin eliberarea unei diplome certificate de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. Participantii vor fi examinati de doua ori pe modul si vor sustine o proba scrisa in fata comisiei de examinare, in baza careia ei pot obtine certificatul de specializare. Cei selectionati isi vor plati doar transportul, restul cheltuielilor fiind suportate de Ministerul Tineretului si Sportului.

Modulele se desfasoara la munte si la mare, in statiunile Sinaia si Mamaia. Tipurile de cursuri din cadrul programului isi propun sa raspunda unor nevoi reale ale tinerilor legate de formarea alternativa", a declarat Adrian Baciu, directorul Directiei de Tineret. Aceste cursuri se adreseaza tinerilor din intreaga tara, cu virsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani. Solicitarile de acces vor fi acceptate in limita locurilor disponibile. Detalii despre inscrieri si conditii de participare pot fi gasite accesind site-ul www.mts.gov.ro, sectiunea Tabere sau la sediul Directiei Judetene pentru Tineret, str. Moldova nr. 9, tel. 0237/213224, e-mail djtvrancea@yahoo.com. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 12 ore, 58 minute, 15 secunde
Vrancea stie cel mai bine ca alde Ridzi sunt cu zecile in tara si cel mai mare "Ridzi"e in Vrancea-Oprisan.Ce de-a bani n-a papat el pe seama spectacolelor grandioase ,terminate inevitabil cu focuri citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.