Ultima oră

Sfisiat de trei ciini ciobanesti

Raluca Manolache
7 iul 2009 1697 vizualizări
Barbatul a murit in drum spre spital, pentru ca a pierdut foarte mult singe

Un barbat de 45 ani din Vizantea Livezi si-a gasit sfirsitul dupa ce a fost atacat de trei ciini din rasa ciobanesc german. Totul s-a intimplat duminica seara, cind Ionel Mogda a sarit gardul unei societati comerciale din Tifesti, acolo unde urma sa lucreze ca zilier. Barbatul mai lucrase la aceasta societate, care detine aproape 60 de hectare de livada, insa nu stia ca pe timp de noapte zona este pazita si de trei ciini. "în urma primelor verificari efectuate a reiesit ca barbatul urma sa se prezinte la o ferma din comuna Tifesti pentru a lucra ca zilier si, pentru a scurta drumul catre ferma, a escaladat gardul imprejmuitor al acesteia, fiind atacat de trei ciini din rasa ciobanesc german, care erau lasati liberi si folositi pentru paza livezii. Pina la sosirea paznicilor, acesta a fost muscat in mai multe zone ale corpului", spune comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al IPJ Vrancea. Paznicii care au vazut ce s-a intimplat au chemat imediat Ambulanta, insa medicii nu au mai avut ce face. Ionel Mogda a ajuns mort la Spitalul din Panciu, dupa ce a pierdut foarte mult singe. "Era decedat cind a ajuns cu ambulanta la spital. A fost transportat la SML", spune dr. Valentina Popa, managerul Spitalului din Panciu. Corpul neinsufletit al acestuia a ajuns pe mina medicilor legisti care urmeaza sa stabileasca cu exactitate care au fost cauzele decesului. Oamenii legii nu isi explica insa de ce barbatul a sarit gardul in conditiile in care in zona existau atentionari cu privire la faptul ca in livada sint ciini periculosi. De asemenea, edilul comunei, Gabriel Postolache, spune ca este pentru prima data cind se intimpla asa ceva, mai ales in conditiile in care zona este imprejmuita cu un gard foarte inalt si este foarte greu de escaladat de o persoana. Politistii continua cercetarile in acest caz. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.