Ultima oră

Drumuri distruse la Cirligele

Raluca Manolache
4 iul 2009 1108 vizualizări
Ploile continua sa faca ravagii in localitatile judetului. De aceasta data, locuitorii din Cirligele au vazut cum munca lor de-o viata se duce pe apa simbetei si drumurile sint distruse.

Edilul comunei, Stefan Moscu, spune ca in urma unei ploi torentiale satele Blidari, Bontesti si Dalhauti au fost inundate, in trei case intrind apa, iar sapte gospodarii au fost inundate. De asemenea, au fost afectate mai multe drumuri comunale balastate pe care s-au format fagase si ravene cu dimensiuni de 15 "" 40 cm. Este vorba de drumul comunal Blidari Deal, afectat partial pe o distanta de 1,5 Km, drumul comunal punct Cheptea-Perisoara, afectat pe o distanta de 600 m, drumul comunal Bontesti Deal, afectat pe o distanta de 500 m, drumurile comunale Dalhauti, punct Tomita-Tatovici, Dalhauti, punct Gorel Preda-Piriul Dalhauti, Dalhauti, punct Fita-Magazinul Dalhauti, care au fost fiecare afectate pe o distanta de 500 m si drumul Dalhauti, punct "Gheata "" Manastirea Dalhauti" a fost afectat pe o distanta de 1 Km. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.