Ultima oră

Au spart cantina saracilor pentru ca le era foame

Raluca Manolache
12 iun 2009 942 vizualizări
Hotii au produs o paguba de 1.500 de lei

Hotii care au dat iama in preparatele din carne care trebuiau sa ajunga pe masa membrilor din sectiile de votare au fost identificati de politisti. Marius Toader, 23 ani, si Dorinel Taranu, 21 ani, sint principalii suspecti pentru spargerea Cantinei de Ajutor Social care se afla in administrarea Primariei Focsani. Pina acum doar Marius Toader a fost audiat. Acesta le-a spus politistilor ca, dupa ce a baut simbata noapte mai multe beri impreuna cu Dorinel Taranu, in jurul orei 1.00 au spart cantina saracilor pentru ca le era foame. Acestia au spart un geam si au furat carnea ce urma sa le fie servita celor implicati in buna desfasurare a alegerilor din 7 iunie, paguba fiind de aproximativ 1.500 de lei. "în cursul zilei de miercuri, in urma activitatilor specifice desfasurate, lucratorii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Focsani au identificat principalii suspecti in cazul furtului comis in data de 07.06.2009 din sediul Cantinei de Ajutor Social Focsani. Cercetarile continua pentru documentarea activitatii infractionale a celor in cauza", a precizat subinspectorul Catalina Olteanu, de la Biroul de Presa al IPJ. Nici agentul de paza de la Politia Comunitara nu a scapat pentru ca neglijenta de care a dat dovada. Acesta va fi adus in atentia comisiei de disciplina. Aceasta este a doua oara cind Cantina de Ajutor Social a fost calcata de hoti, un astfel de eveniment inregistratindu-se si in 2008 cind hotii au sustras din unitate aproximativ 1.000 de lei. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.