Ultima oră

Tinerii, asteptati la practica parlamentara

Doina Ganea
3 iun 2009 935 vizualizări
Cei care vor sa vada cum lucreaza parlamentarii din Vrancea au acum o sansa sa fie voluntari timp de trei luni in cabinetele acestora

De asemenea, tinerii trebuie sa creada si ca pot sa schimbe ceva in activitatea parlamentarilor la nivel local. Asociatia Pro Democratia anunta lansarea procesului de selectie in cadrul programului "Internship la cabinetele parlamentare". Tinerii cu virsta de maxim 25 de ani care doresc sa activeze timp de trei luni in cadrul unui birou parlamentar din propriul judet, sint invitati sa transmita un CV si o scrisoare de intentie pe adresa ana-maria.mosneagu@apd.ro, pina la data de 15 iunie. "Scrisoarea de intentie trebuie sa contina motivatia inscrierii in cadrul acestui program precum si o lista cu numele a trei parlamentari din judet, in cabinetele carora tinerii doresc sa realizeze stagiul de practica", informeaza APD. Programul "Internship la cabinetele parlamentare" face parte din proiectul "Exercitii pentru Democratie", implementat de APD si finantat de Guvernele Islandei, Principatului Liechtenstein si Norvegiei prin Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European. (Doina GANEA)







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 9 ore, 45 minute, 52 secunde
Eu zic sa le puna si taxa de intrare in birou.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.