Ultima oră

Jefuiau soferi dupa ce le faceau pana de cauciuc

Raluca Manolache
6 mai 2009 2923 vizualizări
Patru barbati sint suspecti de comiterea mai multor furturi din masini dupa ce provocau pene de cauciuc pe portiuni izolate de drum

Politia vrinceana a retinut patru tineri suspectati ca au jefuit mai multi soferi dupa ce le intepau rotile de la masini, pe portiuni izolate de drum. Ultima lovitura au dat-o in noaptea de 4 spre 5 mai, cind, imediat dupa miezul noptii, au provocat o pana la masina Opel Asta a unui sucevean care tranzita Vrancea pe soseaua E85. In apropierea localitatii Slobozia Bradului, soferul a fost nevoit sa reduca viteza intrucit doua persoane intentionau sa traverseze strada. "în acel moment de pe un drum lateral si-a facut aparitia un autoturism marca Mercedes care a incercat sa-l opreasca, insa si-a continuat deplasarea, constatind totodata ca masina sa are pana si autoturismul Mercedes il urmareste. A rulat pina la un han situat pe DN2, la intrarea in judetul Buzau, unde a oprit si a anuntat Politia", a relatat comisarul sef Mariana Apostol, ofiter de presa la IJP Vrancea. Politistii au dat masina Mercedes in urmarire, aceasta fiind depistata in comuna Dumbraveni. în masina au fost identificate patru persoane, Silviu Chirifoaia, 20 ani, din Bucuresti, care se afla la volan, Tudor Rosu, 35 ani, din Ganeasa, judetul Ilfov, Nicolae Florea, 41 ani, si Marian Plesa, 23 ani, ambii din orasul ilfovean Pantelimon, suspecti de comiterea mai multor furturi din autoturisme, folosind ca mod de operare "inteparea cauciucului". Avind in vedere ca in judetele Buzau si Ilfov s-au inregistrat mai multe fapte cu acelasi mod de operare, Politia a extins ancheta pentru documentarea activitatii infractionale a grupului. (Raluca MANOLACHE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 5 ore, 2 minute, 33 secunde
Pentru coluctivul de politisti de la Politia Comunala Gugesti
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.