Ultima oră

Primaria nu are nici o locuinta libera de la fondul locativ

Iulia Crețu
13 apr 2009 1219 vizualizări
Singurele imobile administrate grupat de Primarie sint blocul olandezilor, G 2 si blocul ISEH

In acest moment, municipalitatea de pe Milcov declara ca nu mai are libera nici o locuinta din fondul locativ de stat. Cei care doresc totusi sa fie intre prioritatile Primariei, in cazul in care se elibereaza un apartament, isi pot completa dosarele pina la 30 septembrie. "Locuintele din fondul locativ de stat sint din fondul vechi construit, preluate prin Protocol in anul 1996 de la fostul I.J.C.L. (actualul CUP) fiind situate in blocuri de locuinte pe raza municipiului. Deoarece prin Hotarire de Consiliu Local au fost modificate o parte dintre criterii, precum si actele justificative, cei interesati sint invitati sa-si actualizeze dosarele pina la data de 30 septembrie, in vederea intocmirii Listei de prioritati pentru anul 2009 pina in luna noiembrie a acestui an. La momentul acesta nu sint locuinte din fondul locativ de stat libere. Ele pot deveni libere prin renuntarea scrisa a chiriasului sau evacuare (in urma unei hotariri judecatoresti) si sint repartizate prin Hotarire de Consiliu Local solicitantilor din lista, in ordinea de prioritati stabilita", ne-a spus Mirela Andrei, consilier Departamentul Comunicare din cadrul Primariei Focsani. Singurele locuinte din fondul locativ de stat pe care municipalitatea le administreaza grupat sint: imobilul situat in Aleea Caminului nr. 12, bloc G 2, imobilul situat in str. Cpt. Cretu Florin bloc 20 (Moonen) si imobilul situat in str. Revolutiei nr. 16, bloc C 2 (ISEH). (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.