Ultima oră

Afacerea Tigareta , la Nanesti

Dan Chiriac
1 apr 2009 1502 vizualizări
Agentii din comuna au facut intr-o luna o captura impresionanta de tigari

Filtrul permanent instalat de politisti in comuna Nanesti isi arata utilitatea aproape in fiecare zi, captura de tigari apropiindu-se de cea in care a fost implicat celebrul colonel Gheorghe Trutulescu, personaj cheie in afacerea "Tigareta", deconspirata in anul 1998. A fost nevoie de disparitia armelor de la Ciorogirla pentru a se constata ca Nanestiul, locul unde se intersecteaza drumurile ce duc la Braila si Galati, este un punct cheie pe unde masinile trec adesea cu marfa de contrabanda. Mii de pachete de tigari sau arme ilegale au fost descoperite de politisti in acest punct de control. Ultima captura de tutun s-a inregistrat duminica seara. In jurul orei 23.45, in timp ce executau serviciul de control trafic rutier pe raza comunei, politistii au oprit o masina Rover, condusa de Nicolae Ciotie, din municipiul Constanta. La fata locului s-au deplasat ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor, care au stabilit ca barbatul transporta 6.032 pachete de tigari ASSOS. La solicitarea politistilor, acesta nu a putut prezenta acte de provenienta. Tigarile au fost confiscate, iar carausul a fost amendat cu o mie de lei. Soferul a declarat ca a cumparat acele tigari, dar politistii continua cercetarile pentru stabilirea provenientei marfii. Cu doar o zi inainte, politistii de la acelasi filtru au decoperit o arbaleta in masina unui brailean. In aceasta zona au fost interceptate pina acum cinci transporturi ilegale de tigari. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.