Ultima oră

Norocea i-a luat locul lui Iacob in fruntea Politiei

Dan Chiriac
17 mar 2009 3016 vizualizări
Comisarul sef Victor Norocea a fost seful Serviciului de Investigare a Fraudelor pina in 2005, cind a fost demis in urma sondajului care l-a dat jos si pe Sandel Doaga

Comisarul sef Victor Norocea este noul adjunct al sefului politiei vrincene. Ofiterul a fost numit ieri in functie, prin dispozitie a Inspectorului General al Politiei Romane, chestorul Gheorghe Toba. Victor Norocea are responsabilitati pe linie de investigatii criminale, pina la organizarea concursului pentru ocuparea functiei de adjunct. Pina acum, comisarul sef Victor Norocea a detinut functia de ofiter specialist in cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Toxice din IPJ Vrancea. Victor Norocea a fost sef la Serviciul de Investigare a Fraudelor (SIF), pe timpul sefiei chestorului in rezerva Crin Silviu Grosu, moment in care actualul sef al politiei, Sandel Doaga, era adjunct al inspectorului sef. Atit Doaga, cit si Norocea, au fost schimbati din functie in 2005 dupa unele sondaje interne realizate printre colegi si in urma unor controale de la Politia Nationala. Acum, comisarul sef Victor Norocea se poate considera razbunat, la fel ca si superiorul sau Sandel Doaga, care a spus la instalarea in functie ca s-a indreptat nedreptatea facuta in 2005, pe timpul guvernarii Aliantei D.A. Victor Norocea a venit la IPJ Vrancea dupa anii 90, prin transfer de la Bucuresti. A lucrat o perioada la cercetari penale, dupa care a trecut la SIF, unde a fost sef pina in 2005. Norocea i-a luat locul lui Gavril Iacob, care a iesit la pensie la sfirsitul anului trecut, iar dosarul i-a fost aprobat incepind cu data de 1 februarie 2009. Cit priveste al doilea post de adjunct, acesta este in asteptarea unui ocupant. Pina acum, Inspectoratul General al Politiei Romane nu a aprobat demisia comisarului sef Ionel Popescu, care a renuntat la functie dupa un accident rutier produs in luna februarie. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.