Ultima oră

Tigari de contrabanda, in plasa politistilor aflati pe urmele armelor

Dan Chiriac
4 feb 2009 1118 vizualizări
3.000 de pachete de tigari au fost confiscate la Nanesti u politistii spun ca aceasta captura este insemnata, avind in vedere ca Vrancea nu este un judet de granita

Actiunile politistilor rutieri pentru cautarea armelor disparute din depozitul de la Ciorogirla au dat rezultate. Chiar daca nu au reusit sa descopere armele, politistii de la rutier au gasit marti seara un transport ilegal de tigari. Agentul principal Manuel Danila, de la Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Vrancea era impreuna cu politistii de la postul de politie din comuna Naruja si cu mai multi jandarmi si a oprit in trafic masina a doi frati din Focsani. "In Nanesti, acolo unde exista un filtru permanent pentru controlul masinilor suspecte in cazul armelor disparute de la Ciorogirla, politistii au oprit pentru control autoturismul celor doi frati si au descoperit tigarile fara documente de provenienta", ne-a spus comisarul Alexandru Cara, de la SPR Vrancea. Cu ocazia cercetarilor s-a stabilit ca cei doi frati M. J., 25 ani si N. J., 22 ani, ambii din Focsani, transportau intr-un autoturism cantitatea de 3000 pachete "MORE", cu timbrul autoritatilor din Republica Moldova, pentru care cei doi nu au putut prezenta documente de provenienta. Cantitatea de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii. "Cercetarile sint continuate de catre lucratorii Serviciului de Investigare a Fraudelor, pentru documentarea si probarea activitatii infractionale a celor in cauza", a spus subinspectorul Catalina Olteanu, de la biroul de presa al IJP. Politistii de la rutier nu sint la prima descoperire de acest fel, acestia reusind si in alte rinduri sa descopere marfuri de contrabanda. Dupa aceasta reusita, politistii rutieri vor mentine cele trei filtre permanente din judet, la Nanesti, Obrejita si Adjud, in speranta ca vor da si de armele furate de la Ciorogirla. Totusi, politistii nu au dorit ieri sa dezvaluie identitatea celor doi frati prinsi cu tigari fara acte de provenienta. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.