Ultima oră

Marian Oprisan vrea sa creasca de la baron la vicepresedinte

Iulia Crețu
3 feb 2009 1889 vizualizări
Reuniunea de la Sinaia a grupurilor parlamentare ale PSD a lansat ideea necesitatii organizarii unui Congres, in cadrul caruia sa se aleaga vicepresedintii si secretarul general al formatiunii politice.

Potrivit unor surse social democrate, printre cei interesati de un post de vicepresedinte se afla si baronul Marian Oprisan. De altfel, posturile de conducere sclipesc ca un cristal si pentru seful CJ de la Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si pentru liderul PSD de la Bistrita Nasaud, Radu Moldovan sau Marian Vanghelie, presedintele PSD Bucuresti. Pentru locul lasat liber de demisionarul Titus Corlatean, se pare ca si-a aratat interesul ministrul de Interne, Liviu Dragnea. Presedintele partidului, Mircea Geoana, a dat apa la moara liderilor locali, declarind ca structura de conducere a PSD are nevoie de o noua baza, care sa cuprinda si forte din teritoriu. Iar cum Marian Oprisan a declarat liderilor Geoana, Iliescu si Hrebenciuc ca "am crescut mare", se pare ca interesul sau pentru conducerea partidului este motivat. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 14 ore, 55 minute, 35 secunde
doar d-zeu ne scapa de el.
, acum 739399 zile, 14 ore, 55 minute, 35 secunde
vai de el de partid !!!!!!!!!!!! Astept si parerea ta domnule DB!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.