Ultima oră

Primaria si Oprisan au ciuntit un copac pentru Basescu

Iulia Crețu
27 ian 2009 1343 vizualizări
Cei de la Spatii Verzi, in loc sa protejeze spatiile verzi, le uda cu zimtii de drujba

Municipalitatea a primit ordin sa taie o parte dintr-un copac ornamental din Piata Teatrului pentru manifestarile de 24 ianuarie, pentru ca acesta "deranja" scena de pe care urmau sa isi tina discursurile catre focsaneni oficialitatile locale si centrale. Pentru ca organizatorul, Consiliul Judetean Vrancea, nu a fost multumit de platforma initiala montata de angajatii Directiei de Dezvoltare si Servicii Publice, a cerut ridicarea scenei indeajuns de mult pentru ca spectatorii sa ii vada mai bine pe oaspetii din viata politica. In acelasi timp cu inaltarea scenei, a cazut prada drujbei celor de la Primarie si un copac ornamental aflat in partea dreapta a Teatrului Municipal "Mr. Gh. Pastia". Cu o zi inainte de manifestari, Marian Oprisan a fost vazut dind indicatii cit de inalta sa fie scena pentru ca pregatirile sale sa fie pe placul oficialitatilor de la Bucuresti. Cu toate strigatele ecologiste ale consilierilor locali si cu incercarile timide ale primarului Decebal Bacinschi de a elabora proiecte pentru mediu, autoritatile au crezut de cuviinta ca este mai la indemina sa taie crengile goase ale copacului decit sa gaseasca o alta locatie pentru scena. Cum ar fi procedat administratiile locale din alte state europene? Cu siguranta altfel decit drujba lui Filipache Sirbu. "Da, am taiat o creanga mult aplecata pentru ca deranja trecatorii, dar si scena. Vineri am taiat. Am protejat spatiile verzi si la demontare nu am avut prea multe zone stricate de participanti. Nici nu am observat ca suporturile de flori au ramas acolo sau ca ar fi sparte. In primavara vom mai planta niste arbusti la Teatru pentru a infrumuseta spatiul", ne-a spus Filipache Sirbu, seful de la Dezvoltare. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 8 ore, 42 minute, 44 secunde
Domn Sirbu e doar prins la mijloc si a executat si el un ordin si pt. ca el lucreaza la **dezvoltare** si nu la protectiamediului nu a avut puterea mintala de a se impotrivi. A zis bine saracu ** citeste integral
, acum 739399 zile, 8 ore, 42 minute, 44 secunde
Daca ar avea sange in instalatia sa adipoasa,domnu' Nitzu ar face ceia ce-i cere legea,functia si bunul simt:l-ar amenda macar acum la sfarsit de mandat,pe ordonatorul si taietorul de copaci!
, acum 739399 zile, 8 ore, 42 minute, 44 secunde
vi se pare ca asta e o stire? s-a taiat un copac. woooow. vedeti poate orasul are probleme mai importante asta. absolut genial, felicitari autorului articolului.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.