Ultima oră

Ce putem citi in Ghidul pentru sanatate

Raluca Manolache
14 ian 2009 974 vizualizări
Cind v-ati testat ultima oara glicemia? Stiati ca putem fi bolnavi de ani de zile fara sa stim? Ghidul pentru sanatate , suplimentul gratuit oferit in exclusivitate de Ziarul de Vrancea, va ofera si in acest numar informatii noi pentru o viata cit mai sanatoasa.

Sub semnatura medicului Maricica Franciuc, specialist in nutritie si boli metabolice, in numarul de astazi puteti citi despre cum evolueaza diabetul, "tacut", fara simptome care sa determine bolnavii sa vina la un control. In plus, specialistii va vorbesc si despre "Cuperoza" si cum poate fi tratata in sezonul rece. Tot in acest numar, specialistii le sfatuiesc pe viitoarele mamici ce trebuie sa faca pentru a fi sigure ca vor avea un copil sanatos. Si asta pentru ca exista teste care pot depista eventualele malformatii ale fatului la numai citeva saptamini de sarcina. Din acest numar vom afla si cum trebuie sa ii ingrijim pe batrini, dar si ce trebuie sa mincam pentru a asimila mai bine calciul. Vrincenii care au nevoie de sfaturi medicale ne pot scrie in continuare pe adresa redactiei pentru a primi raspunsuri competente, oferite de cei mai buni specialisti din Moldova. Lectura placuta si sanatate, ca-i mai buna decit toate! (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.