Ultima oră

Weekenduri insingerate

Raluca Manolache
13 ian 2009 1335 vizualizări
Soferii care tranziteaza judetul Vrancea ridica probleme in trafic in special in week-end. Acest aspect a fost evidentiat de Serviciul Politiei Rutiere care a analizat dinamica accidentelor din 2008

Astfel, anul trecut in judet s-au produs 254 de accidente grave soldate cu 68 de morti si 232 raniti grav, dar si 305 accidente usoare soldate cu 499 raniti. Cele mai multe evenimente s-au produs pe E85, nu mai putin de 67, dar si pe DN2D "" Focsani "" Lepsa si DN23 ""Focsani -Braila. "Chiar daca a crescut numarul sanctiunilor aplicate si a permiselor retinute exista in continuare o tendinta de crestere a numarului de accidente, care se manifesta si la nivel national. A crescut numarul accidentelor si din cauza numarului tot mai mare de posesori de permise si a parcului auto", a precizat comisarul Alexandru Cara, purtatorul de cuvint al rutieristilor. In 2008 un numar de 3.232 soferi au devenit pietoni dupa ce au ramas fara permis, fie pentru au fost fost prinsi la volan dupa ce au baut alcool, fie pentru ca au uitat sa mai ridice piciorul de pe acceleratie. Au fost aplicate astfel 103.482 sanctiuni in valoare totala de 6,7 milioane de lei. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.